Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Lucik21 napsal(a):
No to teda ne, my budeme mít milý a hodný detičky, po tatínkovi a možná i po mamince...
No zrovna po tatovi bych je teda ani hlídat nechtěl. Stačilo mi jak jsem Logana poznal...
konz napsal(a):
No zrovna po tatovi bych je teda ani hlídat nechtěl. Stačilo mi jak jsem Logana poznal...
A jaks ho poznal...?
Lucik21 napsal(a):
A jaks ho poznal...?
jak jsem ho poznal? nobylo to zajímavé...
konz napsal(a):
jak jsem ho poznal? nobylo to zajímavé...
Já jsem zvědavé kotě... Mohl bys mi to "poznání" trošku osvětlit, prosím, ať vím, koho si vezmu...
Lucik21 napsal(a):
Já jsem zvědavé kotě... Mohl bys mi to "poznání" trošku osvětlit, prosím, ať vím, koho si vezmu...
staci kdyz se podias do mistnosti všehovšudy tam to jeste nejak pokracovalo, ale uz nevim dke to presne zaclo
konz napsal(a):
staci kdyz se podias do mistnosti všehovšudy tam to jeste nejak pokracovalo, ale uz nevim dke to presne zaclo
No ano... My si pořád lámeme hlavu tím, jak nejlépe někoho poznat, aby jsme věděli, jestli mu máme věřit nebo ne a Konz to mezitím rozlouskl... Podle příspěvků v jedné místnosti už dokonce i ví, jakej jsem partner... :-D
Logan napsal(a):
No ano... My si pořád lámeme hlavu tím, jak nejlépe někoho poznat, aby jsme věděli, jestli mu máme věřit nebo ne a Konz to mezitím rozlouskl... Podle příspěvků v jedné místnosti už dokonce i ví, jakej jsem partner... :-D
Tak to musí být asi jasnovidec, ukážeš mu 2 lidi, o kterejch něco málo ví, a on hned pozná, jak jim to bude klapat... :D
Lucik21 napsal(a):
Tak to musí být asi jasnovidec, ukážeš mu 2 lidi, o kterejch něco málo ví, a on hned pozná, jak jim to bude klapat... :D
Ovšem... Ale já se snažím čičí... Moc se snažím...
Logan napsal(a):
Ovšem... Ale já se snažím čičí... Moc se snažím...
jj to se neboj když on se začne snažit tak mu to i jde.
konz napsal(a):
jj to se neboj když on se začne snažit tak mu to i jde.
Jasně, Konz mě přece zná... :-D