Diskuzní fórum

Samotáři

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
19. 1. 2009 / 21:04:34 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

No to teda ne, my budeme mít milý a hodný detičky, po tatínkovi a možná i po mamince...

No zrovna po tatovi bych je teda ani hlídat nechtěl. Stačilo mi jak jsem Logana poznal...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
19. 1. 2009 / 21:29:23 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

No zrovna po tatovi bych je teda ani hlídat nechtěl. Stačilo mi jak jsem Logana poznal...

A jaks ho poznal...?

konz
19. 1. 2009 / 21:30:42 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

A jaks ho poznal...?

jak jsem ho poznal? nobylo to zajímavé...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Lucik21
19. 1. 2009 / 21:33:34 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

jak jsem ho poznal? nobylo to zajímavé...

Já jsem zvědavé kotě... Mohl bys mi to "poznání" trošku osvětlit, prosím, ať vím, koho si vezmu...

konz
19. 1. 2009 / 21:36:13 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Já jsem zvědavé kotě... Mohl bys mi to "poznání" trošku osvětlit, prosím, ať vím, koho si vezmu...

staci kdyz se podias do mistnosti všehovšudy tam to jeste nejak pokracovalo, ale uz nevim dke to presne zaclo

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
20. 1. 2009 / 05:10:46 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

staci kdyz se podias do mistnosti všehovšudy tam to jeste nejak pokracovalo, ale uz nevim dke to presne zaclo

No ano... My si pořád lámeme hlavu tím, jak nejlépe někoho poznat, aby jsme věděli, jestli mu máme věřit nebo ne a Konz to mezitím rozlouskl... Podle příspěvků v jedné místnosti už dokonce i ví, jakej jsem partner... :-D

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Lucik21
20. 1. 2009 / 19:37:38 (před 15 roky)
off
Logan napsal(a):

No ano... My si pořád lámeme hlavu tím, jak nejlépe někoho poznat, aby jsme věděli, jestli mu máme věřit nebo ne a Konz to mezitím rozlouskl... Podle příspěvků v jedné místnosti už dokonce i ví, jakej jsem partner... :-D

Tak to musí být asi jasnovidec, ukážeš mu 2 lidi, o kterejch něco málo ví, a on hned pozná, jak jim to bude klapat... :D

Logan
20. 1. 2009 / 20:11:11 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Tak to musí být asi jasnovidec, ukážeš mu 2 lidi, o kterejch něco málo ví, a on hned pozná, jak jim to bude klapat... :D

Ovšem... Ale já se snažím čičí... Moc se snažím...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
20. 1. 2009 / 22:07:04 (před 15 roky)
off
Logan napsal(a):

Ovšem... Ale já se snažím čičí... Moc se snažím...

jj to se neboj když on se začne snažit tak mu to i jde.

Logan
21. 1. 2009 / 11:07:12 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

jj to se neboj když on se začne snažit tak mu to i jde.

Jasně, Konz mě přece zná... :-D