Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Ovšem... Ale já se snažím čičí... Moc se snažím...
Já to vím, snažíš se tak, že se bojím, že víc to už nejde. Klidně se snaž míň, abys ses mi nakonec z toho snažení nepominul...
Sbažíš se moc a moc a já ti za to děkuju, a neříkej zas, že se za to neděkuje, děkuje se za to ;).
Já bych se měla víc snažit...
Lucik21 napsal(a):
Já to vím, snažíš se tak, že se bojím, že víc to už nejde. Klidně se snaž míň, abys ses mi nakonec z toho snažení nepominul...
Sbažíš se moc a moc a já ti za to děkuju, a neříkej zas, že se za to neděkuje, děkuje se za to ;).
Já bych se měla víc snažit...
Pominutej vlk je poměrně nebezpečná věc, ale neboj, já to zvládnu. Snažit... Teď si opravíš známky a víc už nemusíš nic... ;-)
:D :D ty vaše rozovory mě opravdu baví. Dík jak c*p. pokaždé mi to nějak zvedne náladu.
Logan napsal(a):
Pominutej vlk je poměrně nebezpečná věc, ale neboj, já to zvládnu. Snažit... Teď si opravíš známky a víc už nemusíš nic... ;-)
Matiku a ajinu jsem si opravila na 2. Nj zůstala na 3, ale s tím se počítalo a máma to u překousla... :).
konz napsal(a):
:D :D ty vaše rozovory mě opravdu baví. Dík jak c*p. pokaždé mi to nějak zvedne náladu.
To jsem ráda, že ti zvedáme náladu :D
Lucik21 napsal(a):
Matiku a ajinu jsem si opravila na 2. Nj zůstala na 3, ale s tím se počítalo a máma to u překousla... :).
Jsi to nejšikovnější a nejchytřejší kotě pod sluncem!!! :-)
Logan napsal(a):
Jsi to nejšikovnější a nejchytřejší kotě pod sluncem!!! :-)
hmm podle mě je jediné kotě které vůbec umí počítat a číst
konz napsal(a):
hmm podle mě je jediné kotě které vůbec umí počítat a číst
:D Jsem prostě originál...!
Lucik21 napsal(a):
:D Jsem prostě originál...!
Originál a nej!!!