Diskuzní fórum

Samotáři

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
21. 1. 2009 / 15:35:42 (před 15 roky)
off
Logan napsal(a):

Ovšem... Ale já se snažím čičí... Moc se snažím...

Já to vím, snažíš se tak, že se bojím, že víc to už nejde. Klidně se snaž míň, abys ses mi nakonec z toho snažení nepominul...
Sbažíš se moc a moc a já ti za to děkuju, a neříkej zas, že se za to neděkuje, děkuje se za to ;).
Já bych se měla víc snažit...

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
21. 1. 2009 / 15:49:12 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Já to vím, snažíš se tak, že se bojím, že víc to už nejde. Klidně se snaž míň, abys ses mi nakonec z toho snažení nepominul...
Sbažíš se moc a moc a já ti za to děkuju, a neříkej zas, že se za to neděkuje, děkuje se za to ;).
Já bych se měla víc snažit...

Pominutej vlk je poměrně nebezpečná věc, ale neboj, já to zvládnu. Snažit... Teď si opravíš známky a víc už nemusíš nic... ;-)

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 1. 2009 / 13:48:52 (před 15 roky)
off

:D :D ty vaše rozovory mě opravdu baví. Dík jak c*p. pokaždé mi to nějak zvedne náladu.

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Lucik21
24. 1. 2009 / 20:56:16 (před 15 roky)
off
Logan napsal(a):

Pominutej vlk je poměrně nebezpečná věc, ale neboj, já to zvládnu. Snažit... Teď si opravíš známky a víc už nemusíš nic... ;-)

Matiku a ajinu jsem si opravila na 2. Nj zůstala na 3, ale s tím se počítalo a máma to u překousla... :).

Lucik21
24. 1. 2009 / 20:57:44 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

:D :D ty vaše rozovory mě opravdu baví. Dík jak c*p. pokaždé mi to nějak zvedne náladu.

To jsem ráda, že ti zvedáme náladu :D

Logan
24. 1. 2009 / 23:43:23 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Matiku a ajinu jsem si opravila na 2. Nj zůstala na 3, ale s tím se počítalo a máma to u překousla... :).

Jsi to nejšikovnější a nejchytřejší kotě pod sluncem!!! :-)

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
25. 1. 2009 / 16:33:08 (před 15 roky)
off
Logan napsal(a):

Jsi to nejšikovnější a nejchytřejší kotě pod sluncem!!! :-)

hmm podle mě je jediné kotě které vůbec umí počítat a číst

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Lucik21
25. 1. 2009 / 18:00:25 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

hmm podle mě je jediné kotě které vůbec umí počítat a číst

:D Jsem prostě originál...!

Logan
25. 1. 2009 / 18:39:51 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Originál a nej!!!

konz
25. 1. 2009 / 20:41:34 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Nechcu zase snižovat vaše nadšení, ale každý je svým způsobem originál...