Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
to je jedno. už mě to přešlo. Bohužel jsem to nemohl ovlivnit...
jaj" ty taky fakt umíš odpovídat, neříkám, jestli tě to už přešlo, ale co se ti stalo, chápeš? :-D
Veri napsal(a):
jaj" ty taky fakt umíš odpovídat, neříkám, jestli tě to už přešlo, ale co se ti stalo, chápeš? :-D
Chápu. A jelikož nechcu odpovídat tak to tady nebudu psát. A věta typu nechce se mi o tom mluvit mi přišla už dost ohraná, tak jsem se snažil něco nového vymyslet...
konz napsal(a):
Chápu. A jelikož nechcu odpovídat tak to tady nebudu psát. A věta typu nechce se mi o tom mluvit mi přišla už dost ohraná, tak jsem se snažil něco nového vymyslet...
hmm.. tvoje mínus ;)
Veri napsal(a):
hmm.. tvoje mínus ;)
A to jako proč můžu vědět?
konz napsal(a):
A to jako proč můžu vědět?
No to můžeš, ale jelikož ty si nechtěl odpovídat, tak já taky ne :)
Veri napsal(a):
No to můžeš, ale jelikož ty si nechtěl odpovídat, tak já taky ne :)
jo takhle když já nechcu něco řešit tak tím pádem si myslíš že nebudu odpovídat vůbec?
konz napsal(a):
jo takhle když já nechcu něco řešit tak tím pádem si myslíš že nebudu odpovídat vůbec?
No jasně, když nechceš odpovědět, tak se k tomu tématu nechceš nic říct, a kidně bys ho vypustil, jako kdyby jsem se na nic neptala :)
Veri napsal(a):
No jasně, když nechceš odpovědět, tak se k tomu tématu nechceš nic říct, a kidně bys ho vypustil, jako kdyby jsem se na nic neptala :)
No ale tak to neznamená že se nemůžeš zeptat na něco jiného...
konz napsal(a):
No ale tak to neznamená že se nemůžeš zeptat na něco jiného...
jo zeptám se tě, a odpovíš mi, že to není moje věc, nebo že o tom nechceš mluvit.. ;)
Veri napsal(a):
jo zeptám se tě, a odpovíš mi, že to není moje věc, nebo že o tom nechceš mluvit.. ;)
Proč myslíš? proč něco vzdáváš ještě před tím než to zkusíš??