Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Veri napsal(a):
Uaaaa!!!! Jak můžeš napsat bígl s tvrdým!!!!!! Jaaaajjjj!!! Noo tak když mě prozveš, že mi to tam ukážeš, tak ráda se tam pojedu podívat ;) Jinak zatím čekám na bígla do páru a boudu mám zatím stejnou.. :)
Myslíš tu prohnilou boudu co máš od štěněte? Bygle?
konz napsal(a):
Myslíš tu prohnilou boudu co máš od štěněte? Bygle?
Já tě zabiju!! :-D Vůbec, je luxusní, velká, útulná.. :-) Ne ten tvůj feťácký, smaradlavý byteček.. :-D
Veri napsal(a):
Já tě zabiju!! :-D Vůbec, je luxusní, velká, útulná.. :-) Ne ten tvůj feťácký, smaradlavý byteček.. :-D
hej bygle! Já nejsem žádny feták. náhodou muj pelech je luxusni...
konz napsal(a):
hej bygle! Já nejsem žádny feták. náhodou muj pelech je luxusni...
Nech toho už! :-D Už to není sranda... joo luxusní a v něm drobky a všeliaké havěti, že.. vši, blechy od psa.. :-D
Veri napsal(a):
Nech toho už! :-D Už to není sranda... joo luxusní a v něm drobky a všeliaké havěti, že.. vši, blechy od psa.. :-D
Hele muj pes nemá blechy, neni to bygl...
čeho mam zase nechat?
konz napsal(a):
Hele muj pes nemá blechy, neni to bygl...
čeho mam zase nechat?
Byglování.. :-D Béglové nemají blechy.. Jen černí kokršpanělové (nebo jakého máš).. Neznáš nějakého? :-D[i][/i]
Veri napsal(a):
Byglování.. :-D Béglové nemají blechy.. Jen černí kokršpanělové (nebo jakého máš).. Neznáš nějakého? :-D[i][/i]
Býglování? co je na býglování? Mě se to tak líbí..:) a co se týče kokršpanělů, tak tech si ani nevšímej. Hele u nás ve vchodě máme taky jednoho býgla, není to tvůj příbuznej?
konz napsal(a):
Býglování? co je na býglování? Mě se to tak líbí..:) a co se týče kokršpanělů, tak tech si ani nevšímej. Hele u nás ve vchodě máme taky jednoho býgla, není to tvůj příbuznej?
joo, to nevím, my jsme přemnoženi, ale určitě je.. :-) A co je to, pes nebo psice? :-D třeba brácha nebo ségra.. ;) A nehcápu co na býglování máš tak rád. .:-D
Veri napsal(a):
joo, to nevím, my jsme přemnoženi, ale určitě je.. :-) A co je to, pes nebo psice? :-D třeba brácha nebo ségra.. ;) A nehcápu co na býglování máš tak rád. .:-D
je to pes. No mě se líbí jak tě štve když napíšu býgl:D:D
konz napsal(a):
je to pes. No mě se líbí jak tě štve když napíšu býgl:D:D
už ne, už jsme si na býglování zvykla ;) Super, takže další brácha do počtu..;) No jo, nás býglů, není nikdy dost.. xD