Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Veri napsal(a):
Nee, já jsem kuřák, já mám jen cigarety ;) :D
Dobre! beru! Aspon další hřebíky do rakve. S takovou už z ní vážně nevylezu...:D
konz napsal(a):
Dobre! beru! Aspon další hřebíky do rakve. S takovou už z ní vážně nevylezu...:D
Juchůů.. :D A bude pááárty.. :D
Veri napsal(a):
Juchůů.. :D A bude pááárty.. :D
Jo no, budeme parit. a ja budu mit vlastni sepra v rakvi:D
konz21@seznam.cz napsal(a):
Jo no, budeme parit. a ja budu mit vlastni sepra v rakvi:D
No to víš že jo.. :D Mm, konz 21.. :D Až ti bude 40, tak to budeš mít těžké s tím mailem.. :D
Veri napsal(a):
No to víš že jo.. :D Mm, konz 21.. :D Až ti bude 40, tak to budeš mít těžké s tím mailem.. :D
No to je, jen ze je problem to, ze jsem si to vymyslel tu 21 uz kdyz mi bylo asi 18:) tak ze to vubec neresim:D
konz napsal(a):
No to je, jen ze je problem to, ze jsem si to vymyslel tu 21 uz kdyz mi bylo asi 18:) tak ze to vubec neresim:D
trapaaas :D Musíš si vymyslet nový mejl, no.. :D
Veri napsal(a):
trapaaas :D Musíš si vymyslet nový mejl, no.. :D
)
a vis co? NEMUISM!!! Protoze na to proste s*ru!!:D
konz napsal(a):
)
a vis co? NEMUISM!!! Protoze na to proste s*ru!!:D
:DD Jdi si do práce.. :D
Veri napsal(a):
:DD Jdi si do práce.. :D
Je bygl je v koncich a nema co rict! Tak me posila do prace:D Haha:D mas smulu zablesence:) do prace jdu az 4 ledna...:)
konz napsal(a):
Je bygl je v koncich a nema co rict! Tak me posila do prace:D Haha:D mas smulu zablesence:) do prace jdu az 4 ledna...:)
blbe.. :D Nápodobně ;) jen ne do práce ale do školy se bavit a nic nedělat ;)