Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
:-) napsal(a):
zdarte všichni!
Ahoj!
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Nikola9 napsal(a):
Tak jen do mě…kritiku snesu! ;)
Ty zvíře!!! Ale husté... :-D
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Ty zvíře!!! Ale husté... :-D
díky...takže v příštích několika týdnech/měsících mě budete vídat pod tímto avatarem tak se s tím smiřte ;)
Nikola9 napsal(a):
díky...takže v příštích několika týdnech/měsících mě budete vídat pod tímto avatarem tak se s tím smiřte ;)
Já už jsem smířená :o) je to lepší jak ten předchozí ;)
The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
Nikola9 napsal(a):
Já myslím, že se s tím smíříme:)
Frikeas jméno mé...Sedmý apokalyptický jezdec...šílený lev...a asi bych si to měla už změnit na něco jiného, tak až najdu pohledný avatar tak jdu do změny
Nikola9 napsal(a):
Alespoň se budu mít čemu hihňat...
Nikola9 napsal(a):
v pohodě, je good
Logan napsal(a):
Alespoň se budu mít čemu hihňat...
to jsem ráda, že ti to zvedlo náladu ;)
:-) napsal(a):
v pohodě, je good
díky díky všem komu se líbí - jsem ráda, že se líbí ;)
Nikola9 napsal(a):
to jsem ráda, že ti to zvedlo náladu ;)
Já taky... :-D