Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
tak že by to byl večer jen ve dvou? To by jsme si mohli dát při svíčkách ne?
Už to tak vypadá.To klidně můžem, ale nevim co na to řekne tvoje přítelkyně??:)
Frikeas jméno mé...Sedmý apokalyptický jezdec...šílený lev...a asi bych si to měla už změnit na něco jiného, tak až najdu pohledný avatar tak jdu do změny
Frikeas napsal(a):
Už to tak vypadá.To klidně můžem, ale nevim co na to řekne tvoje přítelkyně??:)
no však to může být jen večeře ne?
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Hej měj te se. Letím zítra naposledy do školy...
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
Měj se...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz napsal(a):
Tak platí, zítra čus:)
Frikeas jméno mé...Sedmý apokalyptický jezdec...šílený lev...a asi bych si to měla už změnit na něco jiného, tak až najdu pohledný avatar tak jdu do změny
:-) napsal(a):
zdarte je tu někdo?
já tu jsem ale nevím na jak dlouho ;)
Jak se vede?
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 4. 2008 / 19:34:19
:-) napsal(a):
zdarte je tu někdo?
Já a budu tu strašit asi až do rána...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Nikola9 napsal(a):
já tu jsem ale nevím na jak dlouho ;)
Jak se vede?
ale jo, jde to...
Abby napsal(a):
To jsme dva....
Tak doteď jsem byl smutnej, ale večer strávený s tak příjemnou dívkou zvedne náladu...
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 4. 2008 / 21:27:08