Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nikola9 napsal(a):
ahoj a držím palce!!! ;)
dík. Tak už jsem doma a přežil jsem to:-)
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
:D no tak to teda bez pochyby:D To byl těžkej maras...
Někdy by i ukápla slza nostalgie viď?
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Někdy by i ukápla slza nostalgie viď?
no to teda, a ne jedna...
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
no to teda, a ne jedna...
Ach jo, kde jsou ty časy. Určitě se stýská i Fruikovi...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Ach jo, kde jsou ty časy. Určitě se stýská i Fruikovi...
:D taky si myslím....:D
Podle mě už zase může v noci klidně spát, nemá zbytečné nervy a pod....
Ale že jsme teda řádili co?
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 5. 2008 / 21:38:14
konz napsal(a):
:D taky si myslím....:D
Podle mě už zase může v noci klidně spát, nemá zbytečné nervy a pod....
Ale že jsme teda řádili co?
No to teda! Asi fakt nejsme normální...
Logan napsal(a):
No to teda! Asi fakt nejsme normální...
no to teda nejsme....:D
konz napsal(a):
no to teda nejsme....:D
Ale já alespoň umím zpívat!!!
Logan napsal(a):
Ale já alespoň umím zpívat!!!
a já zase umím hodit po zdi...
konz napsal(a):
a já zase umím hodit po zdi...
A co po té zdi házíš? :-D