Diskuzní fórum

Samotáři

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Frikeas
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
4. 5. 2008 / 21:25:58 (před 16 roky)
off

Tak odcházím.Mějte se.

Frikeas jméno mé...Sedmý apokalyptický jezdec...šílený lev...a asi bych si to měla už změnit na něco jiného, tak až najdu pohledný avatar tak jdu do změny
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
4. 5. 2008 / 21:27:13 (před 16 roky)
off

Tak je 4:4 a bude se prodlužovat....

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
4. 5. 2008 / 21:27:56 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já sám sobě taky už ne...

tak já se stydím za tu mou půlku vlka. Nic proti vám vlkům, ale že nejsem čistokrevnej upír. Ale prej už na to našli lék...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
4. 5. 2008 / 21:30:16 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

tak já se stydím za tu mou půlku vlka. Nic proti vám vlkům, ale že nejsem čistokrevnej upír. Ale prej už na to našli lék...

To bych se teda spíš styděl za tu upíří část v tobě...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
4. 5. 2008 / 21:32:46 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

To bych se teda spíš styděl za tu upíří část v tobě...

haha....!
Jinak prodložení a rusové měli nájezd po faulu a trefili jen tyčku...

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
4. 5. 2008 / 21:36:31 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

haha....!
Jinak prodložení a rusové měli nájezd po faulu a trefili jen tyčku...

Být hrdý na to, že jsem studená mrtvola bez citů, kterou vzruší jen krev... Sorry, nic pro mě...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
4. 5. 2008 / 21:36:33 (před 16 roky)
off

DO ***** ***-** ****** ******* ******* Rusuvé dali gól v prodloužení a vyhráli....:-((((

Pet
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
4. 5. 2008 / 21:56:26 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

DO ***** ***-** ****** ******* ******* Rusuvé dali gól v prodloužení a vyhráli....:-((((

že mě to ani nějak nepřekvapilo.

Men are like parking spaces. The good ones are taken, the available ones are disabled!
konz
4. 5. 2008 / 21:58:36 (před 16 roky)
off
Pet napsal(a):

že mě to ani nějak nepřekvapilo.

co tě něpřekvapilo?

Pet
Uživatel od první verze | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
4. 5. 2008 / 22:08:48 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

co tě něpřekvapilo?

ten gól rusů v prodloužení :)

Men are like parking spaces. The good ones are taken, the available ones are disabled!