Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pet napsal(a):
ten gól rusů v prodloužení :)
aha tak to jo. ale jako hokej to byl výbornej...sleduješ hokej?
konz napsal(a):
aha tak to jo. ale jako hokej to byl výbornej...sleduješ hokej?
jo hokej byl dobrej. občas sleduju, tedy mistrovství ano. K tomu ještě sleduju aj basket (NBL, euroligu). a občas poker :)
Pet napsal(a):
jo hokej byl dobrej. občas sleduju, tedy mistrovství ano. K tomu ještě sleduju aj basket (NBL, euroligu). a občas poker :)
tak to jo. Já většinou taky jen mistrák a nebo olympiádu... jinak na to moc nemám čas. A na Basket taky někdy čučím...
konz napsal(a):
tak to jo. Já většinou taky jen mistrák a nebo olympiádu... jinak na to moc nemám čas. A na Basket taky někdy čučím...
NO jelikož já mám hodně kamarádů, co basket hrajou závodně, tak je to i povinnost :))
Pet napsal(a):
NO jelikož já mám hodně kamarádů, co basket hrajou závodně, tak je to i povinnost :))
aha tak to jo... to se pak není čemu divit...
konz napsal(a):
aha tak to jo... to se pak není čemu divit...
No jinak v play off máš z okolí Ostravu a Nový Jičín (tam mi hraje soused)
Pet napsal(a):
No jinak v play off máš z okolí Ostravu a Nový Jičín (tam mi hraje soused)
tak to jo. to já mám zas spolužáka co dělá box a celkem mu to jde, sice tenhle sport moc nemusím...
konz napsal(a):
tak to jo. to já mám zas spolužáka co dělá box a celkem mu to jde, sice tenhle sport moc nemusím...
A koukal si někdy na box? ON je to snad jeden z nejférovějších sportů.
Pet napsal(a):
A koukal si někdy na box? ON je to snad jeden z nejférovějších sportů.
tak jasně že jo, ale moc se mi nelíbí. spíše souboje v kleci a nebo K2...