Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pet napsal(a):
No docela ano. ale to už je několik let zpátky
Tak to máme společné... :-)
Nevíte prosím kdo měl tenhle dotaz ?
Je to už asi něco přes deset patnáct let co dávali jeden komediální krimiseriál ale bohužel si vůbec nemůžu vzpomenout jak se jmenovat. Vím, že bylo o policistovi, který měl hrozně rád svou zbraň – stále jí čistil, povídal si s ní a mám za to, že s ní i spal. Nevíte prosím někdo jak se tenhle seriál jmenoval?
Zaplman napsal(a):
Nevíte prosím kdo měl tenhle dotaz ?
Je to už asi něco přes deset patnáct let co dávali jeden komediální krimiseriál ale bohužel si vůbec nemůžu vzpomenout jak se jmenovat. Vím, že bylo o policistovi, který měl hrozně rád svou zbraň – stále jí čistil, povídal si s ní a mám za to, že s ní i spal. Nevíte prosím někdo jak se tenhle seriál jmenoval?
Tak ten jsem měla já...ty víš o který seriál se jedná?
Nikola9 napsal(a):
Tak ten jsem měla já...ty víš o který seriál se jedná?
Mohlo by se jednat o Sledge Hammer, policajt s.r.o.
Zaplman napsal(a):
Mohlo by se jednat o Sledge Hammer, policajt s.r.o.
To je ono, díky...Jak jsi na to přišel? Pamatuješ si ho?
Nikola9 napsal(a):
To je ono, díky...Jak jsi na to přišel? Pamatuješ si ho?
Ne. Tajný zdroj :))
Zaplman napsal(a):
Ne. Tajný zdroj :))
Tak to máš opravdu dobrý zdroje...už jsem celkem přestávala doufat, že ho někdo pozná ;)
Nikola9 napsal(a):
Tak to máš opravdu dobrý zdroje...už jsem celkem přestávala doufat, že ho někdo pozná ;)
jak vidíš , někdo se přece jen našel...
Tak a je to zase tady. Zase jsem sám... Tak že se tu můžu zase smutně a ustaraně zapsat.... fakt blbá místnost...
konz napsal(a):
Tak a je to zase tady. Zase jsem sám... Tak že se tu můžu zase smutně a ustaraně zapsat.... fakt blbá místnost...
Nezoufej, to se bude stávat často... A co že to takhle dopadlo?