Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
přesně! plus k tomu nějaké hyperboly a paraboly k tomu nějaké stupidní grafy. Pokud nepůjdu někam na výšku na nějakého ing. tak mi to je úplně k pi**...;-)
No tak já na vejšce jsem a opět se učíme úplný zbytečnosti, přihlásila jsem se na provozně ekonomickou fakultu a oni nás učí třeba o ochraně přírody, jenom proto, že chodím na ČZU...zabít je.... :o)
Oluska napsal(a):
No tak já na vejšce jsem a opět se učíme úplný zbytečnosti, přihlásila jsem se na provozně ekonomickou fakultu a oni nás učí třeba o ochraně přírody, jenom proto, že chodím na ČZU...zabít je.... :o)
y:D tak to máš dobré, já jsem na nástavbě stabevní a máme takovou blbou třídní učitelku která polovinu věcí. Tak se sní co chvilku o něco přu. Já jsme se třeba učil v prváku na učňáku něco málo o komínech a teď jsme se to učili více do hloubky a ona říkala že je něco v nejvyšším místě komínu a já na ni že je to v nejspodnější části. Tak jsme se hádali asi 5 minut, pak se podívala do knížky a řekla že mám pravdu...:D
konz napsal(a):
y:D tak to máš dobré, já jsem na nástavbě stabevní a máme takovou blbou třídní učitelku která polovinu věcí. Tak se sní co chvilku o něco přu. Já jsme se třeba učil v prváku na učňáku něco málo o komínech a teď jsme se to učili více do hloubky a ona říkala že je něco v nejvyšším místě komínu a já na ni že je to v nejspodnější části. Tak jsme se hádali asi 5 minut, pak se podívala do knížky a řekla že mám pravdu...:D
ty jo, tak to si musel být šťastný.. ona měla trapas.. :D
Verča napsal(a):
Tohle se nám stává furt v Matice...neustále se hádámě s učitelkou, že to tak je! Ale podle ní to tak není! A stále dokola...:-D
Abby napsal(a):
Tohle se nám stává furt v Matice...neustále se hádámě s učitelkou, že to tak je! Ale podle ní to tak není! A stále dokola...:-D
:D vy z toho musíte mít výbuchy smíchu, ne? :D
Verča napsal(a):
:D vy z toho musíte mít výbuchy smíchu, ne? :D
To jo a pak se vždycky o přestávce o tom ještě vybavujeme... :o)
Abby napsal(a):
To jo a pak se vždycky o přestávce o tom ještě vybavujeme... :o)
tak to si dokážu představit.. :D
Verča napsal(a):
no já jsem spíše nechápal co za krá** nás to učí...
konz napsal(a):
no já jsem spíše nechápal co za krá** nás to učí...
Taky bych nechápala...