Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
184268 napsal(a):
Já se přiznám , já sem taky sám...
asi nikdo tu není, kdo je s někým...
Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
Verča napsal(a):
asi nikdo tu není, kdo je s někým...
to opravdu ne...
Simpsonovi: Ředitel školy
184268 napsal(a):
to opravdu ne...
to je škoda.. mohlo to být zajímavé....
Crazy-Nut* napsal(a):
Já jsem tu chudák samotná :D
Hihihi, špatná místnost, tady jde o samotu ve vztahu...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Hihihi, špatná místnost, tady jde o samotu ve vztahu...
haha, třeba to tak myslela, jen to špatně napsala... ;)
Verča napsal(a):
haha, třeba to tak myslela, jen to špatně napsala... ;)
V tom případě obsahuje pole příspěvku tlačítko editace. To slouží pro jeho úpravu...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
V tom případě obsahuje pole příspěvku tlačítko editace. To slouží pro jeho úpravu...
možná si to ani po sobě nepřečetla a už to odeslala, a šla jinam napsat příspěvek...
Verča napsal(a):
možná si to ani po sobě nepřečetla a už to odeslala, a šla jinam napsat příspěvek...
Možná je to Predátor a šel lovit lidi, viď?