Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
tak tak. Přesně. jednou jsem to udělal a stálo to za nic. a pak jsem to dlouho nedělal a teď nevím proč a udělal jsem to znova a včera jsem ji musel dat kopačky bo to nemělo smysl...
tak zase sam...
Simpsonovi: Ředitel školy
184268 napsal(a):
tak zase sam...
jo jo. někdy mám pocit že to je i lepší
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
Lepší to teda určitě není...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Lepší to teda určitě není...
To teda není, máš pravdu..
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 6. 2008 / 13:55:59
Abby napsal(a):
To teda není, máš pravdu..
A smíření se samotou je to nejhorší, co člověk i vlk může udělat. To znám...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz napsal(a):
ale jen někdy...
184268 napsal(a):
ale jen někdy...
ale vtšinou ne, to jen tak prvnich pár dnu . asi tak dva dny a pak už s toho bolí hlava...
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
ale vtšinou ne, to jen tak prvnich pár dnu . asi tak dva dny a pak už s toho bolí hlava...
nemáš se s kym hádat :-)
184268 napsal(a):
nemáš se s kym hádat :-)
no popravdě teď už zase mám...:-)