Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
TAK Jako ja písu, sice tu nejsem sáím, ale za to jsem ten jedinej kdo je tu nejvic na mol....:D
vis ze se ani nedivm...
Simpsonovi: Ředitel školy
184268 napsal(a):
vis ze se ani nedivm...
Haha....:D dneksa to bude asi podobné....
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
Haha....:D dneksa to bude asi podobné....
tak tolik nepij...
184268 napsal(a):
tak tolik nepij...
pozdě. Včera bylo dost veselo...:D
na tož že jsem nevěděl jak jsem se dostal domů tak je mi celkem dobře.
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
pozdě. Včera bylo dost veselo...:D
na tož že jsem nevěděl jak jsem se dostal domů tak je mi celkem dobře.
zajímavé...
184268 napsal(a):
zajímavé...
hej nemam rád naše koupaliště.... Tak se ožrat na veřejnem místě se mi ještě nepovedlo...
konz napsal(a):
hej nemam rád naše koupaliště.... Tak se ožrat na veřejnem místě se mi ještě nepovedlo...
hospoda není veřejné místo?
184268 napsal(a):
hospoda není veřejné místo?
no to taky, ale na koupáku je to přece jen jiné ne?
konz napsal(a):
no to taky, ale na koupáku je to přece jen jiné ne?
nebo park :-D