Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Veri napsal(a):
hmm.. tak to dík, no.
Nemáš zač...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Nemáš zač...
kdy zase razíš do práce?
Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
Veri napsal(a):
kdy zase razíš do práce?
Nevím... Až budu zdravej...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Nevím... Až budu zdravej...
a to bude? přibližně? asi..?..
Veri napsal(a):
a to bude? přibližně? asi..?..
Asi v prosinci...
Logan napsal(a):
Asi v prosinci...
wow.. tak to hodně štěstí ;)
Veri napsal(a):
wow.. tak to hodně štěstí ;)
Díky...
Veri napsal(a):
vy jste teda.. :-D děláte že o dobré výchově něco víte.. :-D
aby ne, je přesný opak mě:)
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan napsal(a):
Pche!!! To by jsi se divila... Musel jsem si koupit další hopík, protože jsem ten minulej zase rozkousal...
Hopík:D to je cvok! Z čeho byl že se ti zozpadl? štěněčí zuby jsou jen ostré a ne tvrdé ne?:D :D
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...