Diskuzní fórum

Samotáři

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Veri
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
18. 12. 2008 / 18:50:41 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

:-! :-!:-! no na školu teď celkem nemam pomyšlení na školu, teď mám jiné problémy...

hmm.. to my si třeba budem dávat zítra dárečky :-)

Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
18. 12. 2008 / 19:03:04 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

Tak to my taky :D
a ještě máme "Akademii" - sejde se celá škola a jednotlivý třídy hrají různý vtipný scénky... no vždycky je to prča... ;)

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 12. 2008 / 19:03:28
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
18. 12. 2008 / 20:08:25 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

Tak to máte fajn, já bych si nejraději dal přes hubu...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Lucik21
18. 12. 2008 / 20:33:54 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

Tak to máte fajn, já bych si nejraději dal přes hubu...

Ále...proč přes hubu?

Veri
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
18. 12. 2008 / 21:34:46 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Tak to my taky :D
a ještě máme "Akademii" - sejde se celá škola a jednotlivý třídy hrají různý vtipný scénky... no vždycky je to prča... ;)

jéé to budete mít fajné a smíchu kupa.. :-D Však jasné, komu by se chtělo učit :-D

Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
Lucik21
18. 12. 2008 / 22:23:49 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

jéé to budete mít fajné a smíchu kupa.. :-D Však jasné, komu by se chtělo učit :-D

Mě jo! ... Né, dělám si srandu, učit se fakt nemám zájem... na zítřek se těším ;)
Jsme jediní, nebo takový "besídky" mají na více školách?
(K názvu tématu "samotáři" - já momentálně sama nejsem, to fakt nee, stará se o mě někdo moc hodnej...)

Editováno: 1x | Naposledy: 18. 12. 2008 / 22:27:05
konz
19. 12. 2008 / 07:36:42 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Mě jo! ... Né, dělám si srandu, učit se fakt nemám zájem... na zítřek se těším ;)
Jsme jediní, nebo takový "besídky" mají na více školách?
(K názvu tématu "samotáři" - já momentálně sama nejsem, to fakt nee, stará se o mě někdo moc hodnej...)

neboj takové ty besidky jsou i na jiných školách. Jen já už mám trochu moc let na takové ptakoviny, ale sranda na tom byla vždycky. To máš fajn že se o tebe někdo moc hodný stará. Já to mám teď tak nějak na půl. Zavřeli mi přítelkyní do nemocnice tak že jsem s toho celkem solidně odvareny tak že celkem na nějaké ptákoviny nemám moc náladu....

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
19. 12. 2008 / 07:38:38 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Ále...proč přes hubu?

nevím, ale mám pocit že bych si to zasloužil a nebo aspoň bych se snad probudil nebo prostě já nevím... Až někoho potkám tak mu řeknu ať mi dá přes hubu....

Lucik21
19. 12. 2008 / 12:31:13 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

nevím, ale mám pocit že bych si to zasloužil a nebo aspoň bych se snad probudil nebo prostě já nevím... Až někoho potkám tak mu řeknu ať mi dá přes hubu....

Třeba to tak hrozný nebude... napřed zapřemýšlej, jestli je opravdu nutný, aby Ti někdo přes tu hubu dal a pak, když dospěješ k rozhodnutí, že to nutný je, tak se určitě někdo ochotnej najde ;)... ale třeba to ani nebude zapotřebí...
A jestli se potřebuješ probudit, tak vstaň...crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! A ani to nebolelo.

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 12. 2008 / 12:32:33
konz
20. 12. 2008 / 14:07:29 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Třeba to tak hrozný nebude... napřed zapřemýšlej, jestli je opravdu nutný, aby Ti někdo přes tu hubu dal a pak, když dospěješ k rozhodnutí, že to nutný je, tak se určitě někdo ochotnej najde ;)... ale třeba to ani nebude zapotřebí...
A jestli se potřebuješ probudit, tak vstaň...crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! A ani to nebolelo.

ale jo probuzený jsem. Jen si připadám jak největší ..... ....... Na světě. Jestli mi teda rozumís...