Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
to věřím takové malé roztomilé koťátko aby uznávalo satana no to bych celkem nechápal... ;-)
To by opravdu nešlo dohromady....
Lucik21 napsal(a):
To by opravdu nešlo dohromady....
Náhodou... Ono chození s vlkem taky není zrovna andílkovská záležitost... :-)
Logan napsal(a):
Náhodou... Ono chození s vlkem taky není zrovna andílkovská záležitost... :-)
:) Proč ne?
Lucik21 napsal(a):
:) Proč ne?
Protože vlk je dost zlej, na tebe sice ne, protože ty jsi báječné kotě, ale i přes to zlým zůstavá... Vlci prostě mají blíž k peklu, než k bohu...
Logan napsal(a):
Protože vlk je dost zlej, na tebe sice ne, protože ty jsi báječné kotě, ale i přes to zlým zůstavá... Vlci prostě mají blíž k peklu, než k bohu...
No jo, vlci jsou zkrátka vlci, ale někteří jsou vyjímka tvořící pravidlo; takže Ty jsi asi ta vyjímka, protože na mě jsi moc příjemnej a myslím, že na ostatní přátele taky. ;) Ti, co Ti lezou krkem, to už je věc jiná, ty si klidně sežer ...xD
Lucik21 napsal(a):
No jo, vlci jsou zkrátka vlci, ale někteří jsou vyjímka tvořící pravidlo; takže Ty jsi asi ta vyjímka, protože na mě jsi moc příjemnej a myslím, že na ostatní přátele taky. ;) Ti, co Ti lezou krkem, to už je věc jiná, ty si klidně sežer ...xD
Ok... Chceš nechat kousek?
Logan napsal(a):
Ok... Chceš nechat kousek?
Hm... jo, chci ;)
Lucik21 napsal(a):
Hm... jo, chci ;)
Tak to máš odbré, se mnou se nikdo rozdělit nechtěl...
Lucik21 napsal(a):
Hm... jo, chci ;)
Dobře, já si sebou vezmu mističku a budu ti do ní schovávat... :-)
konz napsal(a):
Tak to máš odbré, se mnou se nikdo rozdělit nechtěl...
Hm... A Ty ses dělit někdy s někým o něco chtěl...?