Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Dobře, já si sebou vezmu mističku a budu ti do ní schovávat... :-)
Ty se mi do té mističky schováš? To chci vidět; vlček v misce... to je představa...:D
Lucik21 napsal(a):
Hm... A Ty ses dělit někdy s někým o něco chtěl...?
jo a taky jsem se dělil. Proč bych jako neměl?
konz napsal(a):
jo a taky jsem se dělil. Proč bych jako neměl?
Já nevím proč bys neměl, jen mě tak napadlo, že to vyznělo tak smutně... že s Tebou se nikdo rozdělit nechtěl.
Lucik21 napsal(a):
Já nevím proč bys neměl, jen mě tak napadlo, že to vyznělo tak smutně... že s Tebou se nikdo rozdělit nechtěl.
hmm tak děkuju že máš takový zájem. To mě celkem těší. A co ty?taky by ses rozdělila?
konz napsal(a):
hmm tak děkuju že máš takový zájem. To mě celkem těší. A co ty?taky by ses rozdělila?
To záleží s kým a o co... ale já už se s někým milým dělím...
Logan napsal(a):
Zvířátka já napadám jen vyjímečně, samozřejmě myslím lidi... Ale co se ti nelíbí na čerstvém lidském? Já bychti to třeba ogriloval...
Kočičky lidičky nepapají, ani ogrilovaný, ani smažený, ani pečený... nee. Vlčci ať si jí, co chtějí... ;)
Lucik21 napsal(a):
Kočičky lidičky nepapají, ani ogrilovaný, ani smažený, ani pečený... nee. Vlčci ať si jí, co chtějí... ;)
Nevíš, o co přicházíš... Ale budiž, tvé přání je mým rozkazem...
Logan napsal(a):
Nevíš, o co přicházíš... Ale budiž, tvé přání je mým rozkazem...
Nevím, ale já se bez toho obejdu... Mám totiž Tebe a to mi vše vynahradí...
Lucik21 napsal(a):
:D
Co se hihňáš? :-)
Logan napsal(a):
Co se hihňáš? :-)
Hihňám se tomu, že o mě tak básníš, pěčuješ o mě a mě se to moc líbí...