Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Lucik21 napsal(a):
Hořet ne... a i kdyby, on by mě uhasil, jak vidíš... :)
Ještě aby ne... Tak skvělou kočičku už nikdy nenajdu...
Logan napsal(a):
Co budeš teda dělat, až ti takové věci budu říkat osobně?
Až mi to budeš říkat osobně... tak se budu červenat víc, než umím vyjádřit slovně :)
Lucik21 napsal(a):
Až mi to budeš říkat osobně... tak se budu červenat víc, než umím vyjádřit slovně :)
To já taky...
[citace=Lucik21]
Až mi to budeš říkat osobně... tak se budu červenat víc, než umím vyjádřit slovně :)[/citace
to ještě jde?;-)
Logan napsal(a):
To já taky...
Vlk co se červená! Wow! Ten novej rok začíná být opravdu zajímavý...
konz napsal(a):
Vlk co se červená! Wow! Ten novej rok začíná být opravdu zajímavý...
Ano, vlk se červená... Vlk ale taky nikdy nepoznal někoho tak úžasného, jako je Lucinka...
konz napsal(a):
[citace=Lucik21]
Až mi to budeš říkat osobně... tak se budu červenat víc, než umím vyjádřit slovně :)[/citace
to ještě jde?;-)
Jasně že jde... :)
Logan napsal(a):
Ano, vlk se červená... Vlk ale taky nikdy nepoznal někoho tak úžasného, jako je Lucinka...
Ty tak strašně rád přeháníš, "někoho tak úžasného"... ale mě se líbí, jak mě rozmazluješ a vychvaluješ až do nebe... Jsi můj milovanej vlček ;).
Lucik21 napsal(a):
Ty tak strašně rád přeháníš, "někoho tak úžasného"... ale mě se líbí, jak mě rozmazluješ a vychvaluješ až do nebe... Jsi můj milovanej vlček ;).
Nepřeháním... Pro mě úžasná jsi...
Logan napsal(a):
Tak to seš první vlk co má city, a ne že by to jen hrál aby pak onu osobu mohl sežrat. Stejně jako to dělal vlk s karkulkou a kozama. Taky sliboval a pak všechny sežral....