Diskuzní fórum

Samotáři

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
1. 1. 2009 / 23:40:48 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Hořet ne... a i kdyby, on by mě uhasil, jak vidíš... :)

Ještě aby ne... Tak skvělou kočičku už nikdy nenajdu...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
1. 1. 2009 / 23:41:22 (před 15 roky)
off
Logan napsal(a):

Co budeš teda dělat, až ti takové věci budu říkat osobně?

Až mi to budeš říkat osobně... tak se budu červenat víc, než umím vyjádřit slovně :)

Logan
1. 1. 2009 / 23:52:28 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Až mi to budeš říkat osobně... tak se budu červenat víc, než umím vyjádřit slovně :)

To já taky...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
2. 1. 2009 / 11:28:15 (před 15 roky)
off

[citace=Lucik21]

Až mi to budeš říkat osobně... tak se budu červenat víc, než umím vyjádřit slovně :)[/citace
to ještě jde?;-)

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
2. 1. 2009 / 11:29:23 (před 15 roky)
off
Logan napsal(a):

To já taky...

Vlk co se červená! Wow! Ten novej rok začíná být opravdu zajímavý...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Editováno: 1x | Naposledy: 2. 1. 2009 / 11:29:33
Logan
2. 1. 2009 / 12:32:27 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

Vlk co se červená! Wow! Ten novej rok začíná být opravdu zajímavý...

Ano, vlk se červená... Vlk ale taky nikdy nepoznal někoho tak úžasného, jako je Lucinka...

Lucik21
2. 1. 2009 / 14:03:42 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

[citace=Lucik21]

Až mi to budeš říkat osobně... tak se budu červenat víc, než umím vyjádřit slovně :)[/citace
to ještě jde?;-)

Jasně že jde... :)

Lucik21
2. 1. 2009 / 14:13:56 (před 15 roky)
off
Logan napsal(a):

Ano, vlk se červená... Vlk ale taky nikdy nepoznal někoho tak úžasného, jako je Lucinka...

Ty tak strašně rád přeháníš, "někoho tak úžasného"... ale mě se líbí, jak mě rozmazluješ a vychvaluješ až do nebe... Jsi můj milovanej vlček ;).

Logan
2. 1. 2009 / 14:15:07 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Ty tak strašně rád přeháníš, "někoho tak úžasného"... ale mě se líbí, jak mě rozmazluješ a vychvaluješ až do nebe... Jsi můj milovanej vlček ;).

Nepřeháním... Pro mě úžasná jsi...

konz
3. 1. 2009 / 12:23:24 (před 15 roky)
off
Logan napsal(a):

Tak to seš první vlk co má city, a ne že by to jen hrál aby pak onu osobu mohl sežrat. Stejně jako to dělal vlk s karkulkou a kozama. Taky sliboval a pak všechny sežral....