Diskuzní fórum

Samotáři

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
7. 1. 2009 / 17:58:55 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

No, to ty taky...

Já už mám nejvíc, co mohu mít... Tebe...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
7. 1. 2009 / 21:04:28 (před 15 roky)
off
Logan napsal(a):

Já už mám nejvíc, co mohu mít... Tebe...

Máš sice mě, ale já Ti toho dávám v porovnání s tím, co mi dáváš Ty, málo... Ale já se polepším; ty se polepšovat opovaž, to už totiž nejde...:)

Logan
7. 1. 2009 / 21:16:16 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Máš sice mě, ale já Ti toho dávám v porovnání s tím, co mi dáváš Ty, málo... Ale já se polepším; ty se polepšovat opovaž, to už totiž nejde...:)

Zapomeň, ještě mě rozmazlíš!!!

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
7. 1. 2009 / 21:18:58 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Myslíš jako k horšímu?

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
7. 1. 2009 / 21:23:42 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

Myslíš jako k horšímu?

Polepšit k horšímu? Konzi ty jsi pako... :-D

konz
7. 1. 2009 / 21:32:42 (před 15 roky)
off
Logan napsal(a):

Polepšit k horšímu? Konzi ty jsi pako... :-D

Tak u tebe člověk nikdy neví...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
7. 1. 2009 / 21:33:20 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

Tak u tebe člověk nikdy neví...

Lucinka ví... ;-)

konz
7. 1. 2009 / 21:36:00 (před 15 roky)
off
Logan napsal(a):

Lucinka ví... ;-)

Pochybuju, jen ji neubližuj, zase chudák dostane fakany do péče co?:-)

Logan
7. 1. 2009 / 21:47:58 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

Pochybuju, jen ji neubližuj, zase chudák dostane fakany do péče co?:-)

Nikdy jsem holce neublížil a ani to nehodlám někdy udělat... Navíc, Lucinka je můj andílek, proto se jí neubližuje, jen nosí na rukou...

Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
7. 1. 2009 / 23:12:47 (před 15 roky)
off
Logan napsal(a):

Zapomeň, ještě mě rozmazlíš!!!

Mě to neva... :)