Diskuzní fórum

Samotáři

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
16. 1. 2009 / 18:46:53 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

[citace=konz]
No já bych to spíše přejmenoval Kráska a Zvíře. Doufám že jsem Logana neurazil, ale je to vlk...[/
Je to vlk, ale vlci jsou divoký šelmy, tak pozor...:)
A kdes přišel na tu krásku? Jako já? Haha

Jo ty... Nejkrásnější dívka ve vesmíru...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
16. 1. 2009 / 18:47:33 (před 15 roky)
off
Logan napsal(a):

Mám rád, když máš radost... :-)

Jupí, jupí, jupí, hurá, hurá !!! :D

Logan
16. 1. 2009 / 18:47:45 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Dobře...

Stejně tě miluju... :-)

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
16. 1. 2009 / 19:05:41 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

Jake negramotne? To je v mém jazyce normální. Já totiž nejsem zdejší...

Nejsi zdejší... a odkud seš? :) Z vydlákova? :D

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
17. 1. 2009 / 13:25:00 (před 15 roky)
off
Logan napsal(a):

Jo ty... Nejkrásnější dívka ve vesmíru...

Čeky tak co je dívka? nebo kotě? hmm chudák ani neí koho má. To už je těžký stav...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
17. 1. 2009 / 13:26:14 (před 15 roky)
off
Lucik21 napsal(a):

Nejsi zdejší... a odkud seš? :) Z vydlákova? :D

Haha jense smějte, však pokejte na vás taky dojde. Pánbůh vám to vrátí na vašem potomsvu. Už to vidím. Hlava jako kočka a zadek s ocasem vlka...:D

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
17. 1. 2009 / 13:26:57 (před 15 roky)
off
Veri napsal(a):

to je jasné, že to je v tvém jazyce normální, ale fakk vidle s "y" to můžeš napsat jenom ty.. Jinak když nejsi zdejší, tak smůla.. musíš se naučit jak mluvíme my :-)

No tak někdo musí být průkopník nových slov ne?

Logan
17. 1. 2009 / 15:30:59 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

Čeky tak co je dívka? nebo kotě? hmm chudák ani neí koho má. To už je těžký stav...

Je to kočičí dívka, to je snad jasné...

Logan
17. 1. 2009 / 15:31:47 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

Haha jense smějte, však pokejte na vás taky dojde. Pánbůh vám to vrátí na vašem potomsvu. Už to vidím. Hlava jako kočka a zadek s ocasem vlka...:D

Smůla, já mám lidskou podobu, protože jsem vlkodlak a nemůžu míchat druhy... Takže děti budou krásné kočičky po mamince...

Logan
17. 1. 2009 / 15:32:09 (před 15 roky)
off
konz napsal(a):

No tak někdo musí být průkopník nových slov ne?

Spíš průkopník negramotnejch slov...