Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Lucik21 napsal(a):
[citace=konz]
No já bych to spíše přejmenoval Kráska a Zvíře. Doufám že jsem Logana neurazil, ale je to vlk...[/
Je to vlk, ale vlci jsou divoký šelmy, tak pozor...:)
A kdes přišel na tu krásku? Jako já? Haha
Jo ty... Nejkrásnější dívka ve vesmíru...
Logan napsal(a):
Mám rád, když máš radost... :-)
Jupí, jupí, jupí, hurá, hurá !!! :D
Lucik21 napsal(a):
Dobře...
Stejně tě miluju... :-)
konz napsal(a):
Jake negramotne? To je v mém jazyce normální. Já totiž nejsem zdejší...
Nejsi zdejší... a odkud seš? :) Z vydlákova? :D
Logan napsal(a):
Jo ty... Nejkrásnější dívka ve vesmíru...
Čeky tak co je dívka? nebo kotě? hmm chudák ani neí koho má. To už je těžký stav...
Lucik21 napsal(a):
Nejsi zdejší... a odkud seš? :) Z vydlákova? :D
Haha jense smějte, však pokejte na vás taky dojde. Pánbůh vám to vrátí na vašem potomsvu. Už to vidím. Hlava jako kočka a zadek s ocasem vlka...:D
Veri napsal(a):
to je jasné, že to je v tvém jazyce normální, ale fakk vidle s "y" to můžeš napsat jenom ty.. Jinak když nejsi zdejší, tak smůla.. musíš se naučit jak mluvíme my :-)
No tak někdo musí být průkopník nových slov ne?
konz napsal(a):
Čeky tak co je dívka? nebo kotě? hmm chudák ani neí koho má. To už je těžký stav...
Je to kočičí dívka, to je snad jasné...
konz napsal(a):
Haha jense smějte, však pokejte na vás taky dojde. Pánbůh vám to vrátí na vašem potomsvu. Už to vidím. Hlava jako kočka a zadek s ocasem vlka...:D
Smůla, já mám lidskou podobu, protože jsem vlkodlak a nemůžu míchat druhy... Takže děti budou krásné kočičky po mamince...
konz napsal(a):
No tak někdo musí být průkopník nových slov ne?
Spíš průkopník negramotnejch slov...