Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Spíš průkopník negramotnejch slov...
no to teda, uvidíme s čím na nás příjde zase příště.. :-D
konz napsal(a):
Čeky tak co je dívka? nebo kotě? hmm chudák ani neí koho má. To už je těžký stav...
Já jsem prostě kočka, přeber si to, jak uznáš za vhodné ;)
konz napsal(a):
Haha jense smějte, však pokejte na vás taky dojde. Pánbůh vám to vrátí na vašem potomsvu. Už to vidím. Hlava jako kočka a zadek s ocasem vlka...:D
Chiméra hadr :D... ne, to zas ne. Náhodou, to by mohl být roztomilej tvoreček...
Lucik21 napsal(a):
Chiméra hadr :D... ne, to zas ne. Náhodou, to by mohl být roztomilej tvoreček...
Jo a pak je prodáte do zoo a budete v balíku...:D
Lucik21 napsal(a):
Já jsem prostě kočka, přeber si to, jak uznáš za vhodné ;)
Kočičí žena? Hmm bičík v ruce, celkem toho vlka lituju....
Logan napsal(a):
Smůla, já mám lidskou podobu, protože jsem vlkodlak a nemůžu míchat druhy... Takže děti budou krásné kočičky po mamince...
No jo však počkej až ti to šude začne močit a smolit, a pořád to budě mňaučet až tě s toho pala bude bolet...
Veri napsal(a):
no to teda, uvidíme s čím na nás příjde zase příště.. :-D
no jo zase budu muset něco vymyslet, ale dneska vás všechny kašlu s nějakým myšlením
konz napsal(a):
No jo však počkej až ti to šude začne močit a smolit, a pořád to budě mňaučet až tě s toho pala bude bolet...
Nee, budou po mamince, takže hodné a milé...
konz napsal(a):
Jo a pak je prodáte do zoo a budete v balíku...:D
To určitě...
konz napsal(a):
Kočičí žena? Hmm bičík v ruce, celkem toho vlka lituju....
Bičíky už vyšly z módy, teď letí pouta... :D