Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Za pár dní tady bude registrovaných 20 000 lidí... jak to oslavíme? Dostane dotyčný nějakou výjimečnou trofej?
nebo budou po celém webu znít fanfáry?
a kdy bude 30 000? a kdy ten zatracený 1 000 000?
Jak víš že jich tu bude 20 tisíc, resp. jak víš kolik je tu reg. uživatelů nyní? Já to nikde nemůžu najít.
Teď jsem to taky zrovna chtěla napsat.
zipacna napsal(a):
Jak víš že jich tu bude 20 tisíc, resp. jak víš kolik je tu reg. uživatelů nyní? Já to nikde nemůžu najít.
stačí se řídit podle nejnověji registrovaných - když ukážeš kurzorem na jejich jméno, objeví se ti jejich adresa, a to číslo, které tam je, tak je jejich pořadí na webu. Teď je tam něco kolem 19 200 myslím, denně přibývá tak 50-100 lidí.
edit: na hlavní stránce samozřejmě.
Ha... Chytrej chlapec (nebo holka). Díky. Zajímalo by mě, kolik z těch 19200 je ale aktivních. Řekl bych tam 500-700.
zipacna napsal(a):
Ha... Chytrej chlapec (nebo holka). Díky. Zajímalo by mě, kolik z těch 19200 je ale aktivních. Řekl bych tam 500-700.
díky, zatím jenom kluk :) kolik je, to se můžem jenom dohadovat. Fruiko by mohl zpracovat nějakou statistiku, kolik uživatelů se třeba přihlásilo za poslední týden, měsíc, rok...
osobně si myslím, že to je přes tisícovku, protože ne všichni se projevují na fóru...
Páni.. tak toho jsem si ještě nevšimla.. A myslím si že nejsem sama :) S tou statistikou to není špatný nápad.
No a dotyčný by si určitě nějakou trofej zasloužil!
USS Odyssea napsal(a):
Páni.. tak toho jsem si ještě nevšimla.. A myslím si že nejsem sama :) S tou statistikou to není špatný nápad.
No a dotyčný by si určitě nějakou trofej zasloužil!
Zasloužil za co?
zipacna napsal(a):
Zasloužil za co?
za to, že měl takovou kliku a je 20 000. v pořadí... však trofej Starý kmet je něco podobného :)
Seraphine313 napsal(a):
za to, že měl takovou kliku a je 20 000. v pořadí... však trofej Starý kmet je něco podobného :)
Přesně tak!