Diskuzní fórum

Kolik poznáte postav?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
28. 1. 2012 / 22:56:32 (před 12 roky)
off

já teda jen 7, ale nestydím se za to. půlka postav pochází ze seriálů, které mě nezaujaly, takže jsem poznala ksicht herce, ale ne, z jakého je seriálu, natož postavu, a taková buffy si vůbec není podobná.

p.s.: v popisu je, že by ta roztleskávačka mohla být claire. nemohla. vysoký culík na hlavě nikdy v seriálu neměla.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
28. 1. 2012 / 23:04:02 (před 12 roky)
on

Tak Sydney jsem teda nepoznala... Ale jak jsem četla ty odpovědi, tak jsem si u spousty říkala A jo! Ale bez nápovědy bych dala jen tak 10.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
28. 1. 2012 / 23:06:13 (před 12 roky)
on
ševča napsal(a):

v popisu je, že by ta roztleskávačka mohla být claire. nemohla. vysoký culík na hlavě nikdy v seriálu neměla.

Fakt jo? Vidíš, to mě vůbec nenapadlo. Přitom by logicky při takovém sportu holky neměly mít vlasy v obličeji, to by se jim všude motalo, nebo ještě v horším případě někde zaseklo.. :D

magpie
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
29. 1. 2012 / 00:05:19 (před 12 roky)
off

Já jich měla 12. Ostatní jsem nepoznala už proto, že žádný další seriál nesleduju :)

A taky nesouhlasím s Claire. Je to určitě z Glee, ale první mě napadla spíš Brittany.

Dadulinka
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
29. 1. 2012 / 00:20:09 (před 12 roky)
off

Poznala jsem jich 14, ale po kontrole s výsledky by jich mohlo být 15 kdyby si byl Bill z True Blood alespoň trochu podobnej... :)

Geronimo! Allons-y! Gallifrey stands!
BeautifulN
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
29. 1. 2012 / 00:36:51 (před 12 roky)
off

Tak jsem jich poznala 11, ale že to dalo zabrat :D

Lucik21
Redaktor | Cool level: 33 | Jack Carter
29. 1. 2012 / 02:17:28 (před 12 roky)
off

Já tak 12, ale po kouknutí na popisek jsem zjistila, že tak 3 seriály mi nic neříkají a některý postavy jsem pozanala jen proto, že ten seriál sledujou spolužáci a já s nima ve škole občas mrknu na nějakej díl :).

haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
29. 1. 2012 / 02:41:31 (před 12 roky)
off

Já teda jen 12 hehe.. víc už nevydoluju :D

haroska
29. 1. 2012 / 02:42:02 (před 12 roky)
off
Dadulinka napsal(a):

Poznala jsem jich 14, ale po kontrole s výsledky by jich mohlo být 15 kdyby si byl Bill z True Blood alespoň trochu podobnej... :)

Tak zrovna Billa z True Blood jsem poznala okamžitě :)

haroska
29. 1. 2012 / 02:44:29 (před 12 roky)
off

Každopádně muž dole pod televizí byl podle mě jasnej tatínek z American Horor Story, a on je to Jack z Lost?:))) Tak toho v tom teda nevidím :)