Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
já teda jen 7, ale nestydím se za to. půlka postav pochází ze seriálů, které mě nezaujaly, takže jsem poznala ksicht herce, ale ne, z jakého je seriálu, natož postavu, a taková buffy si vůbec není podobná.
p.s.: v popisu je, že by ta roztleskávačka mohla být claire. nemohla. vysoký culík na hlavě nikdy v seriálu neměla.
Tak Sydney jsem teda nepoznala... Ale jak jsem četla ty odpovědi, tak jsem si u spousty říkala A jo! Ale bez nápovědy bych dala jen tak 10.
ševča napsal(a):
v popisu je, že by ta roztleskávačka mohla být claire. nemohla. vysoký culík na hlavě nikdy v seriálu neměla.
Fakt jo? Vidíš, to mě vůbec nenapadlo. Přitom by logicky při takovém sportu holky neměly mít vlasy v obličeji, to by se jim všude motalo, nebo ještě v horším případě někde zaseklo.. :D
Já jich měla 12. Ostatní jsem nepoznala už proto, že žádný další seriál nesleduju :)
A taky nesouhlasím s Claire. Je to určitě z Glee, ale první mě napadla spíš Brittany.
Poznala jsem jich 14, ale po kontrole s výsledky by jich mohlo být 15 kdyby si byl Bill z True Blood alespoň trochu podobnej... :)
Já tak 12, ale po kouknutí na popisek jsem zjistila, že tak 3 seriály mi nic neříkají a některý postavy jsem pozanala jen proto, že ten seriál sledujou spolužáci a já s nima ve škole občas mrknu na nějakej díl :).
Dadulinka napsal(a):
Poznala jsem jich 14, ale po kontrole s výsledky by jich mohlo být 15 kdyby si byl Bill z True Blood alespoň trochu podobnej... :)
Tak zrovna Billa z True Blood jsem poznala okamžitě :)