Diskuzní fórum

Žánr - Který je podle Vás nej?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Yukari
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
7. 12. 2008 / 14:00:48 (před 15 roky)
off
Venda:) napsal(a):

náhodou, české lékařské seriály - jedná báseň. :) Od Sanitky po Ordinaci :D:D Mňamka :)

Dá sa vôbec ordinácia brať ako lekársky seriál?

Everyone has a purpose in life. Perhaps yours is watching television. - David Letterman
Venda:)
Uživatel od první verze | Cool level: 7 | Manny Bianco
7. 12. 2008 / 14:35:27 (před 15 roky)
off
Yukari napsal(a):

Dá sa vôbec ordinácia brať ako lekársky seriál?

Jo, já myslím, že jo :) Protože romantika to je docela bledá, ještě bledší akce a drama, takže to bude jedině nemocnicní seriál :).

Really evil :)
Yukari
7. 12. 2008 / 15:26:07 (před 15 roky)
off

Jo, já myslím, že jo :) Protože romantika to je docela bledá, ještě bledší akce a drama, takže to bude jedině nemocnicní seriál :).

A telenovela?

Everyone has a purpose in life. Perhaps yours is watching television. - David Letterman
7. 12. 2008 / 18:16:30 (před 15 roky)
off
Yukari napsal(a):

A telenovela?

v telenovele by měl být "překvapivý závěr" (teda pokud beru v potaz význam slova "novela")...to nevím. Já bych to nechala asi jako seriál z nemocničního prostredi. protoze kdyz se rekne telenovela, mě se vybavi Divoky andel a podobne "veci":) Nevím, je to asi vec nazoru - co ty si o tom myslis?;)

Yukari
7. 12. 2008 / 18:23:02 (před 15 roky)
off

v telenovele by měl být "překvapivý závěr" (teda pokud beru v potaz význam slova "novela")...to nevím. Já bych to nechala asi jako seriál z nemocničního prostredi. protoze kdyz se rekne telenovela, mě se vybavi Divoky andel a podobne "veci":) Nevím, je to asi vec nazoru - co ty si o tom myslis?;)

keď má byť v novele prekvapivý koniec, tak Telenovela je presný opak - tam od začiatku vieš že kto s kým skončí. Ale zase keď berieš ordináciu ako lekársky seriál v tom prípade by Dr. House lekársky seriál byť nemohol, nemyslíš?

7. 12. 2008 / 18:26:15 (před 15 roky)
off
Yukari napsal(a):

keď má byť v novele prekvapivý koniec, tak Telenovela je presný opak - tam od začiatku vieš že kto s kým skončí. Ale zase keď berieš ordináciu ako lekársky seriál v tom prípade by Dr. House lekársky seriál byť nemohol, nemyslíš?

Jo, s tou TELEnovelou máš pravdu - navíc, novela má být krátka - MĚLA BY BÝT :D.
Pro House by měla být udělaná speciální kategorie seriálů - to je drama, vtip, vztahy + trochu doktořiny. Spíš bych mezi ty typický "nemocniční seriály" zarřadila ale ordinaci - tam se procházejí veledůležití doktoři po chodbách a řeší jeden případ za druhým - House je takové ... spíš lehce komediální drama z nemocnice :) Nevím, jak to popsat jinak.

Yukari
7. 12. 2008 / 18:34:34 (před 15 roky)
off

Jo, s tou TELEnovelou máš pravdu - navíc, novela má být krátka - MĚLA BY BÝT :D.
Pro House by měla být udělaná speciální kategorie seriálů - to je drama, vtip, vztahy + trochu doktořiny. Spíš bych mezi ty typický "nemocniční seriály" zarřadila ale ordinaci - tam se procházejí veledůležití doktoři po chodbách a řeší jeden případ za druhým - House je takové ... spíš lehce komediální drama z nemocnice :) Nevím, jak to popsat jinak.

tým "lehce komediální drama z nemocnice" si to vistihla presne:) Inač potom v tom prípade sú nemocničné seriály nemocničnými tak 5%, to ostatné je všelijaké riešenie vzťahov a suprdramatických vecí - stačí, keď si vezmeš ER alebo Chicago Hope...

7. 12. 2008 / 18:42:16 (před 15 roky)
off
Yukari napsal(a):

tým "lehce komediální drama z nemocnice" si to vistihla presne:) Inač potom v tom prípade sú nemocničné seriály nemocničnými tak 5%, to ostatné je všelijaké riešenie vzťahov a suprdramatických vecí - stačí, keď si vezmeš ER alebo Chicago Hope...

No ale o tom to je přeci :) Doktor z chirurgie se zaplete ze sestrou z ARA, která před tím spala s jeho kámošem z příjmu, ale ten miluje vrchní z gyndy...:D Nakonec z toho vyleze, že každý spal s každým a když už není o čem psát, nekoho zabijou, přihodí nové postavy a jede to celý znova.
V tomhle je právě House jinej a proto bych ho nedala mezi typicky "nemocniční" seriály :) House je proste house :)

RayRay
Uživatel od první verze | Cool level: 2 | Jake Harper
14. 1. 2009 / 09:50:49 (před 15 roky)
off

já mám nejradši sit-comy

Užívej si každý den,jako by byl tvůj poslední.
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
14. 1. 2009 / 15:36:43 (před 15 roky)
off

No tak ordinace to je paskvil, u ní bych ani neřešila, co je to za žánr:)