Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
nejvic me bavi rozvijet sileny teorie uplne o nicem, ale na to musim mit speciani druh nalady :D a specialni druh lidi, kteri me chapou a rozviji se mnou :D
Přesně!! přesne tak. Jak chybí jedno z toho tak je to v prde-i
kurnik, sla sem si sednout do knihovny, ze udelam seminarku a zas sem nenapsala ani carku... to uz zacina byt napovazenou... aspon sem si stahla nejaky zdroje, no...
Pavlus napsal(a):
kurnik, sla sem si sednout do knihovny, ze udelam seminarku a zas sem nenapsala ani carku... to uz zacina byt napovazenou... aspon sem si stahla nejaky zdroje, no...
To je hnus. Jak chces neco dodelat, a porad te neco rusí...
Měj te se. Jdu se ožrat...
konz napsal(a):
Měj te se. Jdu se ožrat...
hodne stesti, vecer pujdu taky...
Pavlus napsal(a):
hodne stesti, vecer pujdu taky...
Zas???
Logan napsal(a):
Zas???
no ted si prave pisu s kamosem a on me upozornil, ze sme tam byli kazdy den tenhle tyden... jedna takova hospoda tri minuty od privatu, vsichni cisnici jsou uz nasi kamosi a tak se tam zustava i po zaviracce...
Pavlus napsal(a):
no ted si prave pisu s kamosem a on me upozornil, ze sme tam byli kazdy den tenhle tyden... jedna takova hospoda tri minuty od privatu, vsichni cisnici jsou uz nasi kamosi a tak se tam zustava i po zaviracce...
A jéjé, to znám, to je moc nebezpečná kombinace :-)
Logan napsal(a):
A jéjé, to znám, to je moc nebezpečná kombinace :-)
navic pro nekoho tak lehce ovlivnitelneho (myslim jako na otazku: jeste jedno?) jako ja...
Pavlus napsal(a):
navic pro nekoho tak lehce ovlivnitelneho (myslim jako na otazku: jeste jedno?) jako ja...
Plně rozumím :-)