Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
31. 1. 2008 / 15:55:55 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já teď viděl jeden díl. Na to se někdy podívej, to je ptákovina, že tomu není rovno. Už dlouho jsem se tak nezasmál...

no ja prave podle nazvu bych se na to asi ani nedivala... takhle se vzdycky pobavim u kobry nebo wolkera, to sou tez dobre chujoviny...

dement...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
31. 1. 2008 / 15:57:58 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

no ja prave podle nazvu bych se na to asi ani nedivala... takhle se vzdycky pobavim u kobry nebo wolkera, to sou tez dobre chujoviny...

Tak tohle se ti bude líbit. Carradine byl vždycky pochybný, ale teď je z něj starej dědek, co se sotva vleče. A ty triky! Jak z bulharského filmu...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
31. 1. 2008 / 16:20:46 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Tak tohle se ti bude líbit. Carradine byl vždycky pochybný, ale teď je z něj starej dědek, co se sotva vleče. A ty triky! Jak z bulharského filmu...

hihi, a kde ze to davaji?

dement...
Logan
31. 1. 2008 / 16:22:41 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

hihi, a kde ze to davaji?

Na ČT1 okolo třetí hodiny. Už jsem si chvíli myslel, že jsi šla pryč, tobě to vždycky tak trvá...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
31. 1. 2008 / 16:25:03 (před 16 roky)
off

Konečně jsem zase zde. Včera mi zas nejel net. Až ja chytnu tu Ku--u za---nou co to pořád dělá tak uvidí...
Hmm vidím že se Logan pěkně rozjel

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
31. 1. 2008 / 16:26:53 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Konečně jsem zase zde. Včera mi zas nejel net. Až ja chytnu tu Ku--u za---nou co to pořád dělá tak uvidí...
Hmm vidím že se Logan pěkně rozjel

A hele, Konz se přestal bát o čokla a vylezl. Nazdar chlape, kde se flákáš?

konz
31. 1. 2008 / 16:28:07 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

A hele, Konz se přestal bát o čokla a vylezl. Nazdar chlape, kde se flákáš?

zas-anej net, včera vubec nejel. Jak se tu jinak máte? já už mám prázdniny, tak že dneska jdu zapít vízo, tak zas budu vypadat...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Pavlus
31. 1. 2008 / 16:29:33 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Na ČT1 okolo třetí hodiny. Už jsem si chvíli myslel, že jsi šla pryč, tobě to vždycky tak trvá...

pisu tu seminarku a jeste sem tam neco resim se spolubydlici nahore...

dement...
konz
31. 1. 2008 / 16:30:19 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

viš co, zase nemá co dělat, tak se nudí....

Logan
31. 1. 2008 / 16:30:23 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

Tak to jo. O čem seminárku?