Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
31. 1. 2008 / 16:30:32 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

zas-anej net, včera vubec nejel. Jak se tu jinak máte? já už mám prázdniny, tak že dneska jdu zapít vízo, tak zas budu vypadat...

jaky bylo vizo? samy jednicky urcite :D

dement...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
31. 1. 2008 / 16:31:34 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

zas-anej net, včera vubec nejel. Jak se tu jinak máte? já už mám prázdniny, tak že dneska jdu zapít vízo, tak zas budu vypadat...

A já si myslel, že Pavlus je notor. Konzi, ty se jednou uchlastáš!

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
31. 1. 2008 / 16:31:34 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Tak to jo. O čem seminárku?

databázová centra, jakoze tema uplne v poho, zpracovani by mi melo trvat tak dve hodiny, ale nejak porad zabijim cas jinde... a odkladam to uz 14 dni, dnes je posledni termin odevzdani :D

dement...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
31. 1. 2008 / 16:31:51 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

jaky bylo vizo? samy jednicky urcite :D

tak samo. Akorát mi dal 4 z počítačů a vůbec nechápu proč. No vlastně všichni jsem dostali 4 s kompu... Nechápu, a co ty? ty už asi nebudeš na škole co?

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
31. 1. 2008 / 16:32:25 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

databázová centra, jakoze tema uplne v poho, zpracovani by mi melo trvat tak dve hodiny, ale nejak porad zabijim cas jinde... a odkladam to uz 14 dni, dnes je posledni termin odevzdani :D

Tak piš seminárku a nekrafej s úchylákama na fóru :-)

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
31. 1. 2008 / 16:33:02 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

A já si myslel, že Pavlus je notor. Konzi, ty se jednou uchlastáš!

zato ty porad sedis doma a vypisujes... a z baraku nevylezes... kdy si chodis pro cigara?

dement...
Pavlus
31. 1. 2008 / 16:33:59 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

tak samo. Akorát mi dal 4 z počítačů a vůbec nechápu proč. No vlastně všichni jsem dostali 4 s kompu... Nechápu, a co ty? ty už asi nebudeš na škole co?

jsem v pataku na vysce, takze uz nemam zadnou skolu, akorat musim odevzdat diplomku a udelat statnice...

dement...
Logan
31. 1. 2008 / 16:35:44 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

zato ty porad sedis doma a vypisujes... a z baraku nevylezes... kdy si chodis pro cigara?

No dobře, to jsem taky kecal, mám mobilní internet, takže jsem v pohybu. Škoda toho prozrazení, spapalas to hezky...

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
31. 1. 2008 / 16:36:37 (před 16 roky)
off

Měj te se. Jdu zapít vízo... Doufám že nedopadnu nějak blbě...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Pavlus
31. 1. 2008 / 16:37:48 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No dobře, to jsem taky kecal, mám mobilní internet, takže jsem v pohybu. Škoda toho prozrazení, spapalas to hezky...

jenom jestli nekecas...

dement...