Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
zas-anej net, včera vubec nejel. Jak se tu jinak máte? já už mám prázdniny, tak že dneska jdu zapít vízo, tak zas budu vypadat...
jaky bylo vizo? samy jednicky urcite :D
konz napsal(a):
zas-anej net, včera vubec nejel. Jak se tu jinak máte? já už mám prázdniny, tak že dneska jdu zapít vízo, tak zas budu vypadat...
A já si myslel, že Pavlus je notor. Konzi, ty se jednou uchlastáš!
Logan napsal(a):
Tak to jo. O čem seminárku?
databázová centra, jakoze tema uplne v poho, zpracovani by mi melo trvat tak dve hodiny, ale nejak porad zabijim cas jinde... a odkladam to uz 14 dni, dnes je posledni termin odevzdani :D
Pavlus napsal(a):
jaky bylo vizo? samy jednicky urcite :D
tak samo. Akorát mi dal 4 z počítačů a vůbec nechápu proč. No vlastně všichni jsem dostali 4 s kompu... Nechápu, a co ty? ty už asi nebudeš na škole co?
Pavlus napsal(a):
databázová centra, jakoze tema uplne v poho, zpracovani by mi melo trvat tak dve hodiny, ale nejak porad zabijim cas jinde... a odkladam to uz 14 dni, dnes je posledni termin odevzdani :D
Tak piš seminárku a nekrafej s úchylákama na fóru :-)
Logan napsal(a):
A já si myslel, že Pavlus je notor. Konzi, ty se jednou uchlastáš!
zato ty porad sedis doma a vypisujes... a z baraku nevylezes... kdy si chodis pro cigara?
konz napsal(a):
tak samo. Akorát mi dal 4 z počítačů a vůbec nechápu proč. No vlastně všichni jsem dostali 4 s kompu... Nechápu, a co ty? ty už asi nebudeš na škole co?
jsem v pataku na vysce, takze uz nemam zadnou skolu, akorat musim odevzdat diplomku a udelat statnice...
Pavlus napsal(a):
zato ty porad sedis doma a vypisujes... a z baraku nevylezes... kdy si chodis pro cigara?
No dobře, to jsem taky kecal, mám mobilní internet, takže jsem v pohybu. Škoda toho prozrazení, spapalas to hezky...
Měj te se. Jdu zapít vízo... Doufám že nedopadnu nějak blbě...