Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Person napsal(a):
alebo keď ho uvidíš mŕtveho pri ceste aby si ho spoznala a pozdravila. Ak odzdravi urcite to bude on.
Jsem slušně vychovaný, takže bych pozdravil jako první...
Logan napsal(a):
Jak myslíš. Já jen, až si pro tebe příjdu, aby jsi mě poznala...
to se neboj, jeste mam intuici... vzhled není důležitý, na těch pár sekund, co mi bude zbývat...
ještě stránku a budu mít hotovo...
Person napsal(a):
alebo keď ho uvidíš mŕtveho pri ceste aby si ho spoznala a pozdravila. Ak odzdravi urcite to bude on.
hlavne bude mit pod kloboukem satek jako poznavaci znameni, modry...
Pavlus napsal(a):
to se neboj, jeste mam intuici... vzhled není důležitý, na těch pár sekund, co mi bude zbývat...
ještě stránku a budu mít hotovo...
Pár sekund? Já tě nezabiju hned, napřed si s tebou pokecám. Před smrtí kvalitní rozhovor, po tom jsem vždy toužil...
Pavlus napsal(a):
hlavne bude mit pod kloboukem satek jako poznavaci znameni, modry...
A bude divně koukat...
Logan napsal(a):
A bude divně koukat...
A čo ak tvoja smrť nebude náhodná a vydlubnú ti oči. alebo by sa iba zavreli.
Person napsal(a):
A čo ak tvoja smrť nebude náhodná a vydlubnú ti oči. alebo by sa iba zavreli.
Mě se nezavřou, to se neboj. A pokud mě vydloubnou oči, bude to násilná smrt a v tom případě bude kolem hodně mrtvol...
Keby som bral všetky veci čo si o sebe popísal vážne, čudoval by som sa prečo nevystupuje v seriály Hrdinovia nejaký Logan. Teraz určite napíšeš že si tú rolu odmietol
Logan napsal(a):
Pár sekund? Já tě nezabiju hned, napřed si s tebou pokecám. Před smrtí kvalitní rozhovor, po tom jsem vždy toužil...
jejda, uz se tesim, akorat teda nevim, jestli to bude nazivo ono, se docela stydim... ledaze by ti nevadilo, kdybych se trosku mazla predtim...
Pavlus napsal(a):
jejda, uz se tesim, akorat teda nevim, jestli to bude nazivo ono, se docela stydim... ledaze by ti nevadilo, kdybych se trosku mazla predtim...
Ale nestyděla. Před smrtí ne, to už by ti bylo jedno, protože by vše končilo...