Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Ale nestyděla. Před smrtí ne, to už by ti bylo jedno, protože by vše končilo...
no, to mas asi pravdu... aby ses nakonec nestyděl ty... bych tě musela uklidnovat, ze je vsechno v poradku a ze me klidne muzes zabit, ze mi to vubec nevadi, ze ti s tim pomuzu, kdyz budes potrebovat...
Person napsal(a):
Keby som bral všetky veci čo si o sebe popísal vážne, čudoval by som sa prečo nevystupuje v seriály Hrdinovia nejaký Logan. Teraz určite napíšeš že si tú rolu odmietol
Kdyby jsi bral vše, co jsem tu napsal, vážně, tak by ti bylo jasné, že těžko můžu být hrdinou. Leda tím zlým. A tu roli mi nenabídli :-)
Pavlus napsal(a):
no, to mas asi pravdu... aby ses nakonec nestyděl ty... bych tě musela uklidnovat, ze je vsechno v poradku a ze me klidne muzes zabit, ze mi to vubec nevadi, ze ti s tim pomuzu, kdyz budes potrebovat...
To ne. Ale zajímalo by mě, kdyby se role změnila a ty jsi byla mojí nemesis, jak by jsi se zachovala ty...
Logan napsal(a):
To ne. Ale zajímalo by mě, kdyby se role změnila a ty jsi byla mojí nemesis, jak by jsi se zachovala ty...
no, pokud bych mela pomstit vse, co jsi udelal (coz bych teda asi mela predtim vedet, ale to mi zrejme napovi intuice), tak bych te asi nezabila... nechala bych te pikat jinak... smrt by pro tebe byla jen vysvobozenim... a to by teda neslo!
Pavlus napsal(a):
no, pokud bych mela pomstit vse, co jsi udelal (coz bych teda asi mela predtim vedet, ale to mi zrejme napovi intuice), tak bych te asi nezabila... nechala bych te pikat jinak... smrt by pro tebe byla jen vysvobozenim... a to by teda neslo!
A tohle by taky nešlo, to bych dál rozesíval zármutek a smrt. Tak ještě jinak, kdyby jsi mě měla zabít, jak by jsi se při tom zachovala?
Logan napsal(a):
A tohle by taky nešlo, to bych dál rozesíval zármutek a smrt. Tak ještě jinak, kdyby jsi mě měla zabít, jak by jsi se při tom zachovala?
nekrofilne, senilne a schizofrenne...
ale ne, ja uz bych si nasla zpusob, jakym te neustale pronasledovat a zabranit ti v tom!
Pavlus napsal(a):
nekrofilne, senilne a schizofrenne...
ale ne, ja uz bych si nasla zpusob, jakym te neustale pronasledovat a zabranit ti v tom!
Z tebe by nemohl být lovec. Tohle by končilo smrtí na některé straně. Pokud teda... Ale to se snad i bojím napsat...
Logan napsal(a):
Z tebe by nemohl být lovec. Tohle by končilo smrtí na některé straně. Pokud teda... Ale to se snad i bojím napsat...
pokud co? neboj se!
Pavlus napsal(a):
pokud co? neboj se!
Bojím. V mé ustrašené mysly se mihnul obraz temného sklepa, okovů a řetězů, skob a tebe...