Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
ne, nemam stejny vkus jako ty...
Já vím, takže si pustíš německý romantický...
Logan napsal(a):
Já vím, takže si pustíš německý romantický...
no praveze nepustim :D
Pavlus napsal(a):
no praveze nepustim :D
Zase tě snad při filmu opustí ty tvoje děsivé plány...
Logan napsal(a):
Zase tě snad při filmu opustí ty tvoje děsivé plány...
podle toho, na co se budu divat... co mi doporucujes, aby me neopustily?
Pavlus napsal(a):
podle toho, na co se budu divat... co mi doporucujes, aby me neopustily?
Jenže já chci, aby tě opustili... Takže ti doporučím Zelenou míli...
Logan napsal(a):
Jenže já chci, aby tě opustili... Takže ti doporučím Zelenou míli...
proc zelena mile? abych te nechtela mucit pobytem v tmave mistnosti bez oken (v tvem pripade teda asi ve svetle cele prosklene mistnosti, kam cely den sviti slunce, uprostred obri vodni plochy), ale zrovna odkrouhnout?
vidis? to jsem taky nevidela jeste...
Pavlus napsal(a):
proc zelena mile? abych te nechtela mucit pobytem v tmave mistnosti bez oken (v tvem pripade teda asi ve svetle cele prosklene mistnosti, kam cely den sviti slunce, uprostred obri vodni plochy), ale zrovna odkrouhnout?
vidis? to jsem taky nevidela jeste...
A já už to vidět nemůžu...
To, že bych byl někde přikovaný, by mi tolik nevadilo. Problém by byl, co by napadalo tebe. Ale změníme radši téma...
Logan napsal(a):
A já už to vidět nemůžu...
To, že bych byl někde přikovaný, by mi tolik nevadilo. Problém by byl, co by napadalo tebe. Ale změníme radši téma...
proc nechces vedet, co by me napadalo... sem trosku zrudicka, priznavam... ale co se tyrani tyce, byl bys muj prvni... tak by to asi nestalo moc za to... ale tak zase se rychle ucim :D
Pavlus napsal(a):
proc nechces vedet, co by me napadalo... sem trosku zrudicka, priznavam... ale co se tyrani tyce, byl bys muj prvni... tak by to asi nestalo moc za to... ale tak zase se rychle ucim :D
A toho se právě bojím. Na tohle máš fantazii obrovskou...