Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
To jo. To jsem to dopracoval! Být předmětem touhy sadomasochistické holky...
sám jsi sadomasochista...
konz napsal(a):
sám jsi sadomasochista...
Kde jsi zase na tohle přišel?
Logan napsal(a):
To jo. To jsem to dopracoval! Být předmětem touhy sadomasochistické holky...
sam jsi me k tomu donutil... ani nevim, jak se ti to podarilo...
Pavlus napsal(a):
sam jsi me k tomu donutil... ani nevim, jak se ti to podarilo...
No to by mě taky zajímalo!
Logan napsal(a):
Kde jsi zase na tohle přišel?
no to jsem možna definoval špatně, přece jen ten chlast dělá divi... No já to myslel spíše že jsi sadomasochistickej zabiják, mi řekni když někoho poškrábě těmi drápy že hned zdechne...
konz napsal(a):
no to jsem možna definoval špatně, přece jen ten chlast dělá divi... No já to myslel spíše že jsi sadomasochistickej zabiják, mi řekni když někoho poškrábě těmi drápy že hned zdechne...
Čelist Konzi! Hlavní jsou zuby! Ne, tohle opravdu není sadomasochismus...
Logan napsal(a):
Čelist Konzi! Hlavní jsou zuby! Ne, tohle opravdu není sadomasochismus...
jo já vím. Sry. asi pudu bzro chrápat. Zítra jdu na sqosh, tak zas budu do--banej jak prase...
konz napsal(a):
jo já vím. Sry. asi pudu bzro chrápat. Zítra jdu na sqosh, tak zas budu do--banej jak prase...
No to ti teda nezávidím. Ale to jsi se ani nepochlubil, že jsi takový sportovec...
Logan napsal(a):
No to ti teda nezávidím. Ale to jsi se ani nepochlubil, že jsi takový sportovec...
no bohužel jo. Co chvilu si někde do--bávám tělo. Jak ne na kole (zlomená klíční kost) tak fotbal taky něco podobného, nebo bowling, squosh a nebo billiard. I když nevím jestli se dá billiard považovat za sportovní disciplínu...