Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
jo no taky jsem si všiml...
Kua za týden jarní prázdniny... to bude něco, jak nebudu dlouho chrápat, tak budu v lihu a nebo smrdět tady...
No jo, jenže já už tady tolik nebudu. Jak jsem včera zjistil, tak Únor budu mít těžce nabitý...
Logan napsal(a):
No jo, jenže já už tady tolik nebudu. Jak jsem včera zjistil, tak Únor budu mít těžce nabitý...
že bys už začal pracovat??:-)
konz napsal(a):
že bys už začal pracovat??:-)
S prací to mnoho společného nemá, ale budu lítat jak papírovej čert...
Logan napsal(a):
S prací to mnoho společného nemá, ale budu lítat jak papírovej čert...
aha... To je taky pěkně na s-iňu. To já nebudu skoro nic dělat...asi si zajdu na hory a pak zas veget...
konz napsal(a):
aha... To je taky pěkně na s-iňu. To já nebudu skoro nic dělat...asi si zajdu na hory a pak zas veget...
To bych si taky nechal líbit...
Logan napsal(a):
To bych si taky nechal líbit...
však se pořád váliš doma ne?:-)
konz napsal(a):
však se pořád váliš doma ne?:-)
Nevyzvídej. To je nevýhoda u lidí, co používají mobilní připojení. Nikdy nevíš, odkuď píšou...
Logan napsal(a):
Nevyzvídej. To je nevýhoda u lidí, co používají mobilní připojení. Nikdy nevíš, odkuď píšou...
tak to potom jo...Se pak nedivím e ty autobusy v te Praze tolik hořely, když jse seděl u netu...:-)
konz napsal(a):
tak to potom jo...Se pak nedivím e ty autobusy v te Praze tolik hořely, když jse seděl u netu...:-)
Hehehe, to víš. Pane řidiči, neměl by jste řídit? Nemluvte za jízdy s řidičem...
Logan napsal(a):
Hehehe, to víš. Pane řidiči, neměl by jste řídit? Nemluvte za jízdy s řidičem...
a pak jen DUP!! PRÁSK!! A už to hořelo... A co pan řidič? sedl si na patník a dál tady psal příspěvky...