Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
31. 1. 2008 / 22:55:26 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

a pak jen DUP!! PRÁSK!! A už to hořelo... A co pan řidič? sedl si na patník a dál tady psal příspěvky...

A ještě řval na lidi, ať držej huby, že se přes to jejich řvaní nemůže soustředit na fórum...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
31. 1. 2008 / 23:01:19 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

A ještě řval na lidi, ať držej huby, že se přes to jejich řvaní nemůže soustředit na fórum...

:D aha tak už se nedivím přoč nechodíš do práce. určitě jsi zrušil tolik autobusů že tě radši vykopli...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
31. 1. 2008 / 23:04:16 (před 16 roky)
off

Konz is dead. Konz jde spt. Konz přeje dobrou noc...
Konzovi se motat hlava...
(není dobre přijíd s hospy a ještě doma vychlastat co najdeš...)

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
31. 1. 2008 / 23:05:20 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

:D aha tak už se nedivím přoč nechodíš do práce. určitě jsi zrušil tolik autobusů že tě radši vykopli...

Neprávem vykopli, takže teď jezdím na motorce a jsem lovec odměn...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
31. 1. 2008 / 23:07:20 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Neprávem vykopli, takže teď jezdím na motorce a jsem lovec odměn...

aha nezáviděná situace...

Logan
31. 1. 2008 / 23:08:46 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

aha nezáviděná situace...

Naštěstí mám kamaráda v Hummeru...

konz
31. 1. 2008 / 23:09:52 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Naštěstí mám kamaráda v Hummeru...

mě...

Logan
31. 1. 2008 / 23:15:21 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

mě...

Jo a jsi indián a máš blonďatou ségru...

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
31. 1. 2008 / 23:15:51 (před 16 roky)
off

ja tu nejsem, protoze se divam na ten paty element... je to dobry, covece... takovy filmy mam rada docela, dofam, ze se to nejak neposere na konci... cigo...

dement...
Logan
31. 1. 2008 / 23:17:20 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

ja tu nejsem, protoze se divam na ten paty element... je to dobry, covece... takovy filmy mam rada docela, dofam, ze se to nejak neposere na konci... cigo...

Joo, už jdu...