Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
a pak jen DUP!! PRÁSK!! A už to hořelo... A co pan řidič? sedl si na patník a dál tady psal příspěvky...
A ještě řval na lidi, ať držej huby, že se přes to jejich řvaní nemůže soustředit na fórum...
Logan napsal(a):
A ještě řval na lidi, ať držej huby, že se přes to jejich řvaní nemůže soustředit na fórum...
:D aha tak už se nedivím přoč nechodíš do práce. určitě jsi zrušil tolik autobusů že tě radši vykopli...
Konz is dead. Konz jde spt. Konz přeje dobrou noc...
Konzovi se motat hlava...
(není dobre přijíd s hospy a ještě doma vychlastat co najdeš...)
konz napsal(a):
:D aha tak už se nedivím přoč nechodíš do práce. určitě jsi zrušil tolik autobusů že tě radši vykopli...
Neprávem vykopli, takže teď jezdím na motorce a jsem lovec odměn...
Logan napsal(a):
Neprávem vykopli, takže teď jezdím na motorce a jsem lovec odměn...
aha nezáviděná situace...
konz napsal(a):
aha nezáviděná situace...
Naštěstí mám kamaráda v Hummeru...
Logan napsal(a):
Naštěstí mám kamaráda v Hummeru...
mě...
konz napsal(a):
mě...
Jo a jsi indián a máš blonďatou ségru...
ja tu nejsem, protoze se divam na ten paty element... je to dobry, covece... takovy filmy mam rada docela, dofam, ze se to nejak neposere na konci... cigo...
Pavlus napsal(a):
ja tu nejsem, protoze se divam na ten paty element... je to dobry, covece... takovy filmy mam rada docela, dofam, ze se to nejak neposere na konci... cigo...
Joo, už jdu...