Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Jo to jsem...
jak v cem teda asi... ja jsem prozmenu uz odmala normalni...
Pavlus napsal(a):
jak v cem teda asi... ja jsem prozmenu uz odmala normalni...
Tak to ti nesežeru...
Logan napsal(a):
Tak to ti nesežeru...
fakt! ja si o sobe porad myslim, ze jsem normalni... to vsichni kolem se vymykaji...
Pavlus napsal(a):
fakt! ja si o sobe porad myslim, ze jsem normalni... to vsichni kolem se vymykaji...
Omlouvám se za zpoždění, spadlo mi připojení a nějak jsem ho nemohl zpět nahodit...
Logan napsal(a):
Omlouvám se za zpožděí, spadlo mi připojení a nějak jsem ho nemohl zpět nahodit...
nic se nedeje, akorat sem mela strach, jestlis treba nevypadl z okna nebo ti nekdo neprisel mirit pistoli do obliceje...
Pavlus napsal(a):
nic se nedeje, akorat sem mela strach, jestlis treba nevypadl z okna nebo ti nekdo neprisel mirit pistoli do obliceje...
Z okna nepadám a kdyby mě teď někdo přišel ohrožovat, asi by to byl jeho poslední hrdinský čin. Akorát jsem se bál, aby jsi se mezitím odpojila ty...
Logan napsal(a):
Z okna nepadám a kdyby mě teď někdo přišel ohrožovat, asi by to byl jeho poslední hrdinský čin. Akorát jsem se bál, aby jsi se mezitím odpojila ty...
to by byla katastrofa, co? co bys tady do sedmi do rana delal?
Pavlus napsal(a):
to by byla katastrofa, co? co bys tady do sedmi do rana delal?
Vyl bych steskem po tobě...
Logan napsal(a):
Vyl bych steskem po tobě...
jaaj, to bych teda nechtela... taakze, co budem rozebirat dneska? nejaky napad?
Pavlus napsal(a):
jaaj, to bych teda nechtela... taakze, co budem rozebirat dneska? nejaky napad?
Víš kdo mluví tvého avatara ve Futuramě?