Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Víš kdo mluví tvého avatara ve Futuramě?
heej tyjo, to jsem vubec nevedela a jako hydeovu matku v sevntys jsem ji taky nepoznala... to je teda husty :D
Pavlus napsal(a):
heej tyjo, to jsem vubec nevedela a jako hydeovu matku v sevntys jsem ji taky nepoznala... to je teda husty :D
Proto jsem tu já, abych ti rozšířil tvé znalosti. Ale že má nádherný hlas?
Logan napsal(a):
Proto jsem tu já, abych ti rozšířil tvé znalosti. Ale že má nádherný hlas?
no, nejuzasnejsi :D to bych ani nemohla zjistit, protoze sem peggy nikdy neslysela mluvit v originale...
Pavlus napsal(a):
no, nejuzasnejsi :D to bych ani nemohla zjistit, protoze sem peggy nikdy neslysela mluvit v originale...
Já to taky zjistil, až když jsem viděl díl Futuramy, kdy se Bender ocitne v pekle. Leela a Fry sjíždějí tobogán a zpívají. Mě se ten zpěv hrozně líbil a tak jsem čmuchal, kdo to zpívá. A taky jsem docela čuměl...
Logan napsal(a):
Já to taky zjistil, až když jsem viděl díl Futuramy, kdy se Bender ocitne v pekle. Leela a Fry sjíždějí tobogán a zpívají. Mě se ten zpěv hrozně líbil a tak jsem čmuchal, kdo to zpívá. A taky jsem docela čuměl...
jasny... no vidis, jesteze te mam... nejake jine veci, kterymi bys na me chtel udelat dojem? :D musim rict, ze se to povede teda dost malokomu, ale tys me ted dostal :D
Pavlus napsal(a):
jasny... no vidis, jesteze te mam... nejake jine veci, kterymi bys na me chtel udelat dojem? :D musim rict, ze se to povede teda dost malokomu, ale tys me ted dostal :D
Už jen takové blbosti...
Logan napsal(a):
Už jen takové blbosti...
povidej, casu dost :D
Pavlus napsal(a):
povidej, casu dost :D
Tak taková zajímavost. Pana Bessona znáš, když si koukala na Pátý element. Tak milej pan Besson nejen že byl režisér, ale i scénárista. Během natáčení jedné scény bylo ošklivé počasí (tuším že déšť) a to znemožnilo natáčení. Besso se během těch pár dní hrozně nudil, tak si vzal tužku a papír a začal jen tak psát. A víš co napsal během několikadenního deště?
Film Taxi
Logan napsal(a):
Tak taková zajímavost. Pana Bessona znáš, když si koukala na Pátý element. Tak milej pan Besson nejen že byl režisér, ale i scénárista. Během natáčení jedné scény bylo ošklivé počasí (tuším že déšť) a to znemožnilo natáčení. Besso se během těch pár dní hrozně nudil, tak si vzal tužku a papír a začal jen tak psát. A víš co napsal během několikadenního deště?
Film Taxi
hihi, no tak jo, to je motivace, vsechno zle je k necemu dobre :D
Pavlus napsal(a):
hihi, no tak jo, to je motivace, vsechno zle je k necemu dobre :D
Stejně jako Weri jsem Alienofil (fanoušek ságy Vetřelců), musím tě ale předem upozornit, že v názorech na některé perličky se rozcházíme. Ale vyberu jednu, se kterou tuším že souhlasí. Určitě jsi viděla Vetřelce, myslím první díl. Když se natáčela scéna, při které jednomu členu z posádky vyskočí z hrudi vetřelec, ostatní herci věděli, že se bude něco podobného točit, ale režisér jim přesně neřekl co. Když onen člen (Kane) začal mít záchvat, mysleli si, že je to ono. Avšak náhle začala z Kanea stříkat krev a cosi se mu začalo z hrudníku drát ven, což nikdo z ostatních netušil a málem jim to přivodilo poctivý hysterák...