Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
tak to jsem nevidela... sem v tomhle trosku amater... ale mohla to byt dobra prd*l :D
Pavlus napsal(a):
tak to jsem nevidela... sem v tomhle trosku amater... ale mohla to byt dobra prd*l :D
Trapas a myslím že jeden za den stačí, takže abych byl dalšího ušetřen, zeptám se předem. Film Predator jsi viděla?
Logan napsal(a):
Trapas a myslím že jeden za den stačí, takže abych byl dalšího ušetřen, zeptám se předem. Film Predator jsi viděla?
asi nee...
ale tu scenu z vetrelce znam... akorat teda vubec nevim, o cem to moc je...
Pavlus napsal(a):
asi nee...
ale tu scenu z vetrelce znam... akorat teda vubec nevim, o cem to moc je...
Tak nic. Terminátora jsi viděla? Hrál v tom Arnold...
Logan napsal(a):
Tak nic. Terminátora jsi viděla? Hrál v tom Arnold...
hmmm... ne... pocky vlastne jo!
Pavlus napsal(a):
hmmm... ne...
Děvče! Ty máš mezery v základním vzdělání o filmech! Tak něco z toho, co znáš. Červený trpaslík obsahuje také řadu zajímavostí. Třeba v obsazení je jen jediný herec a to představitel Rimmera, se kterým se původně počítalo jako s Listerem. Zato ostatní osazenstvo byla dobrá mixáž. Od profesionálního tanečníka (Kocour) po básníka (Lister). Obvzlášť zajímavé byla metoda natáčení scén s Hollym. Tento pán vše natáčel odděleně, při natáčení vůbec s ostatními nepřišel do styku a jeho jakoby levitující hlava byla natáčena vysoce vyspělou metodou, která byla vrchol triků. Holly seděl před černým pozadím a měl na sobě černý rolák...
Pavlus napsal(a):
jo tak tohle zase vsechno vim prozmenu :D
Fňuk... A já se s tím píšu... Znáš nejdéle žijící slavnou psí hvězdu?
Logan napsal(a):
Fňuk... A já se s tím píšu... Znáš nejdéle žijící slavnou psí hvězdu?
ne... pluto?
Pavlus napsal(a):
ne... pluto?
I ty zvířátko. Ne byl to pes ze Ženatého se závazky. Žil třináct let a většinu života strávil natáčením seriálu. Až když začal být příliš starý, ho neradi vyměnili za toho malého...