Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
jako nevim, kdy to na me prijde...
Hihihi, tohle říkám, když to přeženu s chlastem...
Logan napsal(a):
Hihihi, tohle říkám, když to přeženu s chlastem...
ale prosimvas, vy to nekdy prehanite s chlastem, pane moralisto?
Pavlus napsal(a):
ale prosimvas, vy to nekdy prehanite s chlastem, pane moralisto?
Už se zase červenám. No jo no, taky mi občas ujedou tlapy...
Logan napsal(a):
Už se zase červenám. No jo no, taky mi občas ujedou tlapy...
obcas? a s kym chlastas, kdyz nemam zadne kamarady, krome toho jednoho, co te nakazil...
dival ses na toho lamera?
Pavlus napsal(a):
obcas? a s kym chlastas, kdyz nemam zadne kamarady, krome toho jednoho, co te nakazil...
dival ses na toho lamera?
Ty nemáš žádné kamarády? To jsi ale asi myslela mě. Občas vyrazím se známými z práce, nebo s tím jedním kamarádem, kterého mám. Plus jsem si oblíbil jeden klubík a tam se taky občas zjevím.
Lamera pořád čtu, prozatím mě srazila do kolen ta bomba s tím američanem, který se ptal, kde je...
Logan napsal(a):
Ty nemáš žádné kamarády? To jsi ale asi myslela mě. Občas vyrazím se známými z práce, nebo s tím jedním kamarádem, kterého mám. Plus jsem si oblíbil jeden klubík a tam se taky občas zjevím.
Lamera pořád čtu, prozatím mě srazila do kolen ta bomba s tím američanem, který se ptal, kde je...
jo myslela sem tebe :D ja mam kamaradu kotel... jo takze pracujes s lidma dalsima jeste...
jaky klubik?
dost jich znam zpameti, ale s americanem nevim... cislo?
Pavlus napsal(a):
jo myslela sem tebe :D ja mam kamaradu kotel... jo takze pracujes s lidma dalsima jeste...
jaky klubik?
dost jich znam zpameti, ale s americanem nevim... cislo?
už jsem daleko, ale při procházení to bylo na druhé straně.
Tajnej klubík!
Tak slečno knihovnice, kterému člověku se přezdívalo Sečmo?
Logan napsal(a):
Nee, jen jsi se na mě kdysi vytahovala, jak skvěle umíš vyhledat informace, tak tě občas zkouším...
super, jeste si me bude testovat... se divej na nejlepsi, dost jich stoji za hov*o...
Pavlus napsal(a):
super, jeste si me bude testovat... se divej na nejlepsi, dost jich stoji za hov*o...
Heh, stejně tě jednou dostanu! Máš u sebe televizi?