Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
1. 2. 2008 / 03:55:10 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

nemam... dole je rozbita a nahoru se mi nechce, proc? ze bysme se spolu na neco divali? :D

Chtě jsem tě nalákat na Ženatého se závazky, ale to by sji musela urazit velkou dálku a asi by se ti nechtělo běhat mi odepisovat :-)

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
1. 2. 2008 / 03:56:38 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Chtě jsem tě nalákat na Ženatého se závazky, ale to by sji musela urazit velkou dálku a asi by se ti nechtělo běhat mi odepisovat :-)

hlavne teda nevim, jak bych tam natahla kabel... :D
a z postele se mi stejne vylizat nechce...

dement...
Logan
1. 2. 2008 / 03:59:14 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

hlavne teda nevim, jak bych tam natahla kabel... :D
a z postele se mi stejne vylizat nechce...

Jo slečna už je v posteli! A já chudák si tu musím lámat na gauči, ani lehnout si nemůžu. To se někdo má!

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
1. 2. 2008 / 04:00:24 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Jo slečna už je v posteli! A já chudák si tu musím lámat na gauči, ani lehnout si nemůžu. To se někdo má!

sem v posteli prakticky cely den... notas je uplne bozi vec, protohle jsem si ho taky poridila :D
sem ti neco poradila, co? ted ti trva odpovedet celou vecnost :D

dement...
Logan
1. 2. 2008 / 04:03:20 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

sem v posteli prakticky cely den... notas je uplne bozi vec, protohle jsem si ho taky poridila :D
sem ti neco poradila, co? ted ti trva odpovedet celou vecnost :D

Já mám laptop, ale změnil jsem antivir a hned jsem chytl jeden vir. Windows to nerozdýchal, ale data jsem uchránil, jen je před formátováním musím dostat ven, takže mám delší dobu opruz na stolních...

Pavlus
1. 2. 2008 / 04:07:58 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já mám laptop, ale změnil jsem antivir a hned jsem chytl jeden vir. Windows to nerozdýchal, ale data jsem uchránil, jen je před formátováním musím dostat ven, takže mám delší dobu opruz na stolních...

hm, to je mi lito... takovy peripetie dokazou tak akorat nas**t... ja jsem zase shodila visty a nahodila XP a dva mesice jsem nemohla najit ovladac na sitovku... takze mi net fungoval jenom pres wifi... to bylo fakt bozi... dva tydny zpatky, uz jsem to vzdala, sedim takhle v knihovne a jenom tak z legrace zkusim a lup ho, je tam, nasla jsem ho! hlavne ze jsem na tech strankach byla predtim asi stokrat a nikdy ho nenasla...

dement...
Logan
1. 2. 2008 / 04:09:30 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

hm, to je mi lito... takovy peripetie dokazou tak akorat nas**t... ja jsem zase shodila visty a nahodila XP a dva mesice jsem nemohla najit ovladac na sitovku... takze mi net fungoval jenom pres wifi... to bylo fakt bozi... dva tydny zpatky, uz jsem to vzdala, sedim takhle v knihovne a jenom tak z legrace zkusim a lup ho, je tam, nasla jsem ho! hlavne ze jsem na tech strankach byla predtim asi stokrat a nikdy ho nenasla...

Hihihihi, to je úplně nejlepší. Ale do Vist by mě nikdo nedostal...

Pavlus
1. 2. 2008 / 04:11:38 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Hihihihi, to je úplně nejlepší. Ale do Vist by mě nikdo nedostal...

ja si je s "tim" bohuzel koupila... nenasla jsem novy notas bez nich... preinstalila jsem je prakticky okamzite...

dement...
Logan
1. 2. 2008 / 04:13:30 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

ja si je s "tim" bohuzel koupila... nenasla jsem novy notas bez nich... preinstalila jsem je prakticky okamzite...

Tuším že Dell na přání zákazníků znovu začal dávat znovu XP, ale nevím, jestli to ještě platí. To já už mám starého dědka, to se Vistama jen strašilo...

Pavlus
1. 2. 2008 / 04:16:21 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Tuším že Dell na přání zákazníků znovu začal dávat znovu XP, ale nevím, jestli to ještě platí. To já už mám starého dědka, to se Vistama jen strašilo...

kdyz jsem si vybirala notas, tak i vsechny delly byly s vistama... to me teda jako dost vytocili, prakticky si to muzes poskladat sam, ale bez vist to hold nejde...

dement...