Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
kdyz jsem si vybirala notas, tak i vsechny delly byly s vistama... to me teda jako dost vytocili, prakticky si to muzes poskladat sam, ale bez vist to hold nejde...
Největší psinu jsem zažil, když si kámoš kupova laptop. Ti blázni k tomu dávali Visty, aniž by měli patřičné ovladače! Takže kamaráda při instalaci málem ranila mrtvice a já jsem smíchy nemohl chodit...
Logan napsal(a):
Největší psinu jsem zažil, když si kámoš kupova laptop. Ti blázni k tomu dávali Visty, aniž by měli patřičné ovladače! Takže kamaráda při instalaci málem ranila mrtvice a já jsem smíchy nemohl chodit...
ano to chapu... na vistach jsem startovala pocitac, nekecam, 3minuty, sem to zapla rano, sla se vycurat, zapnout vodu na caj, vycistit zuby, nachystat snidani a kdyz jsem se vratila do pokoje, pomalu uz to teda nabihalo...
nechapu proc to tam cpou, kdyz to pak trva vsechno vecnost...
Pavlus napsal(a):
ano to chapu... na vistach jsem startovala pocitac, nekecam, 3minuty, sem to zapla rano, sla se vycurat, zapnout vodu na caj, vycistit zuby, nachystat snidani a kdyz jsem se vratila do pokoje, pomalu uz to teda nabihalo...
Co tady ještě strašíte?
Pavlus napsal(a):
Hehehehe, tak to díky bohu nemám. Dědek je pomalej, ale pořád to ujde a počítám, že až ho zformátuji, tak to bude lepší. Bohužel jsem od laptopu čekal něco jiného, takže když jsem pak šel do třetího kompu, vzal jsem si stolní. Ale zase hustej...
Fruiko napsal(a):
Co tady ještě strašíte?
a co ty? vracis se z vymazu?
Fruiko napsal(a):
Co tady ještě strašíte?
My jsme tady pořád, ale co ty tu děláš? Že by jsme ti vyfoukli posledního mohykána?
Pavlus napsal(a):
a co ty? vracis se z vymazu?
Ne jsem na Lan párty a zrovna jsem si nahodil net. :-)
Logan napsal(a):
Hehehehe, tak to díky bohu nemám. Dědek je pomalej, ale pořád to ujde a počítám, že až ho zformátuji, tak to bude lepší. Bohužel jsem od laptopu čekal něco jiného, takže když jsem pak šel do třetího kompu, vzal jsem si stolní. Ale zase hustej...
hihi, tri kompy... co jineho? tobe nestaci, ze s nim muzes lezet v posteli? :D
Fruiko napsal(a):
Ne jsem na Lan párty a zrovna jsem si nahodil net. :-)
lan party? to je neco jako komplsparka?
Pavlus napsal(a):
hihi, tri kompy... co jineho? tobe nestaci, ze s nim muzes lezet v posteli? :D
Já u kompu trávím hodně času a ještě navíc strsšně pařím, takže musím čast obměňovat železa. Takovejch peněz, ach...