Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
1. 2. 2008 / 04:30:21 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já u kompu trávím hodně času a ještě navíc strsšně pařím, takže musím čast obměňovat železa. Takovejch peněz, ach...

železa? takovych penez... to jo, sem pak nemela dva mesice na chleba...

dement...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
1. 2. 2008 / 04:31:45 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

železa? takovych penez... to jo, sem pak nemela dva mesice na chleba...

No a to si představ, že žádnej nešel pod třicet :-)

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
1. 2. 2008 / 04:33:48 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No a to si představ, že žádnej nešel pod třicet :-)

hm, tak to asi nemakas v tovarne (nebo v knihovne :D) za desitku... vsak ja na to jednou dojdu... stripek po stripku :D

dement...
Logan
1. 2. 2008 / 04:36:16 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

hm, tak to asi nemakas v tovarne (nebo v knihovne :D) za desitku... vsak ja na to jednou dojdu... stripek po stripku :D

Hahahahá, za desítku! To opravdu ne. Já beru celkem dost, problém je, že po zaplacení kreditek a tak mi moc nezbyde. A navíc mi stát ještě každej měsíc vezme osmičku na daních!!! Uáááá!!!

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
1. 2. 2008 / 04:39:31 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Hahahahá, za desítku! To opravdu ne. Já beru celkem dost, problém je, že po zaplacení kreditek a tak mi moc nezbyde. A navíc mi stát ještě každej měsíc vezme osmičku na daních!!! Uáááá!!!

hele, dneska uplne jina konverzace nez vcera... nesedi tam nekdo jinej? :D

dement...
Logan
1. 2. 2008 / 04:41:04 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

hele, dneska uplne jina konverzace nez vcera... nesedi tam nekdo jinej? :D

Začínám si na tebe zvykat. jo a Lan párty je spousta propojenejch kompů, nějaká hra a hrozně moc pařby. Super věc!

Pavlus
1. 2. 2008 / 04:42:59 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Začínám si na tebe zvykat. jo a Lan párty je spousta propojenejch kompů, nějaká hra a hrozně moc pařby. Super věc!

vzdyt rikam komplsparka...
takze beres zhruba 40... kde tolik dostanes? bud nejaka vyssi pozice... nebo IT... nebo soukromnik...

dement...
Editováno: 1x | Naposledy: 1. 2. 2008 / 04:43:22
Logan
1. 2. 2008 / 04:44:51 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

vzdyt rikam komplsparka...
takze beres zhruba 40... kde tolik dostanes? bud nejaka vyssi pozice... nebo IT... nebo soukromnik...

Nee, beru zhruba 26. Ty už se zase ptáš na práci???

Pavlus
1. 2. 2008 / 04:59:32 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já hrozně pařím Heroes of might and magic 3 complete. To bych měl, ale nedával bych tolik státu. Jenže já nikdy nebudu ženatý, ani nebudu mít děti. Takže bych si měl asi na ty daně zvykat, co?

jo heroes sou taky bozi... to by sis asi mel zvykat no... lepsi to asi s tim statem nebude... nebo se nekam prestehovat za mensima... nebo mit praci za min penez :D nebo delat nacerno...

dement...
Logan
1. 2. 2008 / 05:02:11 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

jo heroes sou taky bozi... to by sis asi mel zvykat no... lepsi to asi s tim statem nebude... nebo se nekam prestehovat za mensima... nebo mit praci za min penez :D nebo delat nacerno...

Ty máš ale rady :-) Ale děkuji za snahu pomoci. Já Heroes úplně miluji! Znáš Simpsonovi? Stalá hajtla neni co bejvala, neni co bejvala! Stalá hajtla neni co bejvala...