Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
V tom případě ti přeji krásné odpoledne...
dneska jsi tu driv nez ja, to je docista zazrak...
Pavlus napsal(a):
dneska jsi tu driv nez ja, to je docista zazrak...
Když si pomyslím, že normální lidi spí třeba deset hodin, tak se mi chce brečet. Človíčku, kolik stránek mají ty Lameři?
Logan napsal(a):
Když si pomyslím, že normální lidi spí třeba deset hodin, tak se mi chce brečet. Človíčku, kolik stránek mají ty Lameři?
nevim, zkousel ses podivat na posledni?
kazdopadne jsem to cetla v praci intenzivne asi ctyri dny :D a to jsem delala na celej pres leto...
Pavlus napsal(a):
nevim, zkousel ses podivat na posledni?
kazdopadne jsem to cetla v praci intenzivne asi ctyri dny :D a to jsem delala na celej pres leto...
Hihi, ty jsi adept na řád vzorného pracovníka...
jo jasne, normalni lidi vstavaji mezi tou patou a sestou a spi deset hodin, to mame... to jdou spat o pul osme? co z toho zivota maji... hlavne z te noci... cigo...
Pavlus napsal(a):
jo jasne, normalni lidi vstavaji mezi tou patou a sestou a spi deset hodin, to mame... to jdou spat o pul osme? co z toho zivota maji... hlavne z te noci... cigo...
Byly doby, kdy jsem spal klidně i čtrnáct hodin! A ani jsem se nezastyděl! Jo už jdu...
A už jsem zase zpátky...
Logan napsal(a):
Byly doby, kdy jsem spal klidně i čtrnáct hodin! A ani jsem se nezastyděl! Jo už jdu...
to ja taky, ale to uz je daaavnooo... ted si ani nepamatuju, kdy jsem spala vic nez 8 hodin... mozna ted jeden den, kdyz jsem byla v pavlo...
Pavlus napsal(a):
to ja taky, ale to uz je daaavnooo... ted si ani nepamatuju, kdy jsem spala vic nez 8 hodin... mozna ted jeden den, kdyz jsem byla v pavlo...
Taky přemýšlím, že od té doby, co tě znám, jsem začal připomínat krtka, páč na všechny jen mžourám. Osm hodin spánku! To si snad ani neumím představit...
Logan napsal(a):
Taky přemýšlím, že od té doby, co tě znám, jsem začal připomínat krtka, páč na všechny jen mžourám. Osm hodin spánku! To si snad ani neumím představit...
nesvadej to na me, ty previte... nahodou je to naopak... ty muzes za to, ze vypadam jako mrtvola cely den... a ozivam az kolem desate vecer...