Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
nesvadej to na me, ty previte... nahodou je to naopak... ty muzes za to, ze vypadam jako mrtvola cely den... a ozivam az kolem desate vecer...
Heh, neboj. Podle toho, co jsem se dozvěděl, se tu ukážu jen dnes večer a pak asi až ve středu ráno, aby jsi se v práci moc nenudila. Akorát nevím, jak to vydržím...
Logan napsal(a):
Heh, neboj. Podle toho, co jsem se dozvěděl, se tu ukážu jen dnes večer a pak asi až ve středu ráno, aby jsi se v práci moc nenudila. Akorát nevím, jak to vydržím...
co ses dozvedel?
Pavlus napsal(a):
co ses dozvedel?
Ty bláho, takových věcí! Třeba že slunce jede od východu k západu, slyšel jsem cosi o nějakých atomech, nevím přesně, protože pak jsem ve škole usnul a dokonce, a to se podrž, že země není placatá a točí se kolem slunce! Zase vyzvídáš?
Logan napsal(a):
Ty bláho, takových věcí! Třeba že slunce jede od východu k západu, slyšel jsem cosi o nějakých atomech, nevím přesně, protože pak jsem ve škole usnul a dokonce, a to se podrž, že země není placatá a točí se kolem slunce! Zase vyzvídáš?
nevyzvidam.... nemas to nadhazovat, jo je jasny signal k otazce :D mistre paranoidni... nic, jdu se nachystat a valim, za, kurnik, deset minut mi to jede... tak rychlovka, cau zatim, odpoledne nebo vecer...
Pavlus napsal(a):
nevyzvidam.... nemas to nadhazovat, jo je jasny signal k otazce :D mistre paranoidni... nic, jdu se nachystat a valim, za, kurnik, deset minut mi to jede... tak rychlovka, cau zatim, odpoledne nebo vecer...
Ahoj večer :-)
A čo tak to tu premenovať na Logan a Pavlus?
Person napsal(a):
A čo tak to tu premenovať na Logan a Pavlus?
to jako proč? že oni jsou závislácí co tu hnijou do 5 do rána. Spíše bych tam ještě Pavlusku připsal...
konz napsal(a):
to jako proč? že oni jsou závislácí co tu hnijou do 5 do rána. Spíše bych tam ještě Pavlusku připsal...
Asi tak. Ono to hlavně nebude s tím strašením do rána tak veselé, když už nemarodím. A nevykoumal jsem, jak by se tam dala Pavluska připsat.
P.S. Ty Persone, ty si nedáš pokoj a furt budeš rejt! :-)
Ale kdo to sestopil z nebes. Ala Logan...
konz napsal(a):
Ale kdo to sestopil z nebes. Ala Logan...
Nesestoupil jsem z nebes, ale vystoupil z autobusu. Sice jsem se vyspal, ale jsem rozlámanej jak paragraf...