Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Nesestoupil jsem z nebes, ale vystoupil z autobusu. Sice jsem se vyspal, ale jsem rozlámanej jak paragraf...
:-) to já taky...
měj se jdu na cigáro. a nevím v kolik přijdu...
konz napsal(a):
:-) to já taky...
měj se jdu na cigáro. a nevím v kolik přijdu...
Prej že ho bolí noha a je střízlivej...
Logan napsal(a):
Prej že ho bolí noha a je střízlivej...
no noha pořád bolí a střízlivej sem pak včera nebyl... S jednoho cigára se vyklubala pizza a 3 piva...
konz napsal(a):
no noha pořád bolí a střízlivej sem pak včera nebyl... S jednoho cigára se vyklubala pizza a 3 piva...
No, čím to, že jsem čekal, že to tak skončí...
Logan napsal(a):
No, čím to, že jsem čekal, že to tak skončí...
to se neco vyklube prakticky pokazde, ja uz radsi nerikam, ze jdu nekam na chvilecku, protoze to proste pravda nebude...
Pavlus napsal(a):
to se neco vyklube prakticky pokazde, ja uz radsi nerikam, ze jdu nekam na chvilecku, protoze to proste pravda nebude...
No, je to dobré do té doby, dokud neřekneš, že se za chvíli vrátíš a objevíš se za týden...
Logan napsal(a):
No, je to dobré do té doby, dokud neřekneš, že se za chvíli vrátíš a objevíš se za týden...
to se mi stalo na nejdyl tri dny...
Pavlus napsal(a):
to se mi stalo na nejdyl tri dny...
Mě na čtrnáct dní. Hrozná kalba, táhla se skoro v kuse a málem jsem byl celostátně pohřešovaný...
Logan napsal(a):
Mě na čtrnáct dní. Hrozná kalba, táhla se skoro v kuse a málem jsem byl celostátně pohřešovaný...
bylo mi 17 a rekla jsem se se za dve hodiny vratim... vratila jsem se za tri dny uplne nejvic naplech... to byli nasi dost psycho... a nakonec jsem vyfasla jenom tyden zaracha...
Pavlus napsal(a):
bylo mi 17 a rekla jsem se se za dve hodiny vratim... vratila jsem se za tri dny uplne nejvic naplech... to byli nasi dost psycho... a nakonec jsem vyfasla jenom tyden zaracha...
To máš teda docela hodné rodiče, já málem dostat sekyrou mezi oči...