Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
To máš teda docela hodné rodiče, já málem dostat sekyrou mezi oči...
ale jenom malem... nejhorsi bylo to dvouhodinove kazani, ale moc si z neho nakonec nepamatuju, sem se divala do koberce a mela co delat, abych nevytuhla vestoje...
Pavlus napsal(a):
ale jenom malem... nejhorsi bylo to dvouhodinove kazani, ale moc si z neho nakonec nepamatuju, sem se divala do koberce a mela co delat, abych nevytuhla vestoje...
To by se to kázání dalo přežít. Tak zatím ahoj...
Logan napsal(a):
To by se to kázání dalo přežít. Tak zatím ahoj...
no jak vidis, tak jsem to prezila...
Pavlus napsal(a):
ses tu?
Pro tebe vždycky
Logan napsal(a):
Pro tebe vždycky
ty ses neuveritelne rychle zmenil :D dva dny zpatky bych cekala spis odpoved: pro tebe nikdy :D
Pavlus napsal(a):
ty ses neuveritelne rychle zmenil :D dva dny zpatky bych cekala spis odpoved: pro tebe nikdy :D
Mě už se to nechce ani líbit. Co pak jsem nějaký chameleon? Já jsem jen normální vlk...
Logan napsal(a):
Mě už se to nechce ani líbit. Co pak jsem nějaký chameleon? Já jsem jen normální vlk...
tak sorry, no... uz jsem se presunula od brachy a kamosu domu, tak se jenom tak budu asi valet, mozna si dam najaky filmek nebo tak... ty ses jeste furt v praci?
Pavlus napsal(a):
tak sorry, no... uz jsem se presunula od brachy a kamosu domu, tak se jenom tak budu asi valet, mozna si dam najaky filmek nebo tak... ty ses jeste furt v praci?
Nevykládej si to špatně, jsem moc rád, že jsem tě poznal. Ne, nejsem v práci, to bych si nemohl s tebou psát, tak jsem zdrhnul dřív...