Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
2. 2. 2008 / 20:13:31 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

oj, ty rostaku, jenom jestli nekecas :D

Tobě Pavlusko? Tobě nikdy. Už jenom proto, že tímhle tempem za chvíli zkolabuji :-)

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
2. 2. 2008 / 20:16:58 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Tobě Pavlusko? Tobě nikdy. Už jenom proto, že tímhle tempem za chvíli zkolabuji :-)

tak hlavne ze se u toho skorokolabovani usmivas :D nerikals nahodou, ze mas ctyriadvacitku? to je do peti do rana a tos teda zdrhnul o dost driv, leda bys mel 16 hod prace a 8 pohotovost... to bys zdrhnul jenom tak o hodku a pul az dve driv...

dement...
Logan
2. 2. 2008 / 20:21:06 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

tak hlavne ze se u toho skorokolabovani usmivas :D nerikals nahodou, ze mas ctyriadvacitku? to je do peti do rana a tos teda zdrhnul o dost driv, leda bys mel 16 hod prace a 8 pohotovost... to bys zdrhnul jenom tak o hodku a pul az dve driv...

Já mám poměrně divnou pracovní dobu, ale víc neřeknu, protože se nenápadně snažíš setřídit informace k přesnému určení mé práce. Samozřejmě, že se u zkolabování budu usmívat, pokaždé, když si s tebou píši, se usmívám...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
2. 2. 2008 / 20:25:27 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já mám poměrně divnou pracovní dobu, ale víc neřeknu, protože se nenápadně snažíš setřídit informace k přesnému určení mé práce. Samozřejmě, že se u zkolabování budu usmívat, pokaždé, když si s tebou píši, se usmívám...

24hod smeny o vikendu nejsou divne... napr. pro hasice nebo ... nebo ...:D
nee, dobre nebudu vyzvidat...
doufam, ze si s tim usmivanim delate prdel, pane sentimentalni...

dement...
Logan
2. 2. 2008 / 20:27:13 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

24hod smeny o vikendu nejsou divne... napr. pro hasice nebo ... nebo ...:D
nee, dobre nebudu vyzvidat...
doufam, ze si s tim usmivanim delate prdel, pane sentimentalni...

Ne, nejsem hasič. Nejsem sentimentální, jen mám nějakou divnou depku...

Pavlus
2. 2. 2008 / 20:28:06 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ne, nejsem hasič. Nejsem sentimentální, jen mám nějakou divnou depku...

ja nerekla ze ses, ja jenom rikala, ze je to tak normalni... depku? a z cehopak? z navratu doprace? z mesta? ze zivota?

dement...
Logan
2. 2. 2008 / 20:31:36 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

ja nerekla ze ses, ja jenom rikala, ze je to tak normalni... depku? a z cehopak? z navratu doprace? z mesta? ze zivota?

Z života a z města. chtěl bych pryč, jenže nemůžu. Ale změníme téma, nechci tě obtěžovat. Jak si užíváš víkend? Doufám, že volného času využíváš k učení! ;-)

Pavlus
2. 2. 2008 / 20:37:43 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Z života a z města. chtěl bych pryč, jenže nemůžu. Ale změníme téma, nechci tě obtěžovat. Jak si užíváš víkend? Doufám, že volného času využíváš k učení! ;-)

proc nemuzes pryc?
me to neobtezuje, ja jsem takova vrba odjakziva :D kdyz se mi dlouho nikdo nevykeca, zacnu mit deprese ja... mozna jsem trosku spis sobecka vrba, protoze kdyz maji lidi nejake problemy, jsou vetsinou horsi nez ty moje malicherne a to me motivuje se takovych puvodne pro me velkych problemu, ktere uz jsou potom jenom malicherne, zbavit... jejda to jsem se rozjela :D
vikend je fajn, vcera kalba do sedmi do rana, dneska valeni se doma... ucit se budu az pozdejc, ted bych mela psat tu diplomku...

dement...
Logan
2. 2. 2008 / 20:42:57 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

proc nemuzes pryc?
me to neobtezuje, ja jsem takova vrba odjakziva :D kdyz se mi dlouho nikdo nevykeca, zacnu mit deprese ja... mozna jsem trosku spis sobecka vrba, protoze kdyz maji lidi nejake problemy, jsou vetsinou horsi nez ty moje malicherne a to me motivuje se takovych puvodne pro me velkych problemu, ktere uz jsou potom jenom malicherne, zbavit... jejda to jsem se rozjela :D
vikend je fajn, vcera kalba do sedmi do rana, dneska valeni se doma... ucit se budu az pozdejc, ted bych mela psat tu diplomku...

Hihihi, to je docela zajímavé, sobecká vrba...
V každém případě bych si neodpustil, že bych měl šanci psát si s tebou a já bych tu jen skučel. To přejde, stejně jako dříve. To jsem zvědavej, takhle nějak jsem se učil já, až jsem to vzdal a neučil se pro jistotu vůbec. Taky to dopadlo jak muselo. Podělaná matematika, ta se okecat nedá :-)

Pavlus
2. 2. 2008 / 20:48:37 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Hihihi, to je docela zajímavé, sobecká vrba...
V každém případě bych si neodpustil, že bych měl šanci psát si s tebou a já bych tu jen skučel. To přejde, stejně jako dříve. To jsem zvědavej, takhle nějak jsem se učil já, až jsem to vzdal a neučil se pro jistotu vůbec. Taky to dopadlo jak muselo. Podělaná matematika, ta se okecat nedá :-)

no, kdyz to prejde samo... to moje problemy treba neumi... musim vsecko vyklopit...
no, matika moc asi ne, to se musi pochopit, jak hlavne ted avubec nejsem moc okecavaci typ... ale treba na stredni jsem se neucila vubec, az potom na maturitu, to zas docela dost... jsem mela takovy predmety, co jsme se treba ani neucili...

dement...