Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
no, kdyz to prejde samo... to moje problemy treba neumi... musim vsecko vyklopit...
no, matika moc asi ne, to se musi pochopit, jak hlavne ted avubec nejsem moc okecavaci typ... ale treba na stredni jsem se neucila vubec, az potom na maturitu, to zas docela dost... jsem mela takovy predmety, co jsme se treba ani neucili...
Tak to je teprve psina, s tím jsem se setkal na nástavbě. Já jsem zase výřečný až moc, o lidech jako já se říká, že dokážou vymámit z jalové krávy tele, proto jsem u většiny předmětů neměl problémy. Navíc mám fonetickou paměť...
Logan napsal(a):
Tak to je teprve psina, s tím jsem se setkal na nástavbě. Já jsem zase výřečný až moc, o lidech jako já se říká, že dokážou vymámit z jalové krávy tele, proto jsem u většiny předmětů neměl problémy. Navíc mám fonetickou paměť...
mam takovyho spolubydliciho, ten by ukecal fakt i mrtvyho, kdyby od nej neco potreboval...
hm, ja mam spis fotografickou... pamatuju si, ze to bylo na te a te strane vpravo dole podtrzene zlute, ale co to bylo, to nevim :D jakoze mam spis pamet na obrazky a schemata a tak...
Pavlus napsal(a):
mam takovyho spolubydliciho, ten by ukecal fakt i mrtvyho, kdyby od nej neco potreboval...
hm, ja mam spis fotografickou... pamatuju si, ze to bylo na te a te strane vpravo dole podtrzene zlute, ale co to bylo, to nevim :D jakoze mam spis pamet na obrazky a schemata a tak...
Tak to mi moc jako fotografická paměť nepříjde. Ale kdysi dávno jsem něco četl o podobné funkci obdaření na schémata, jen kdybych si vzpoměl co. Ach jo, proč si toho musím pamatovat tolik. A takových blbostí! Někdy si říkám, že jako veverka bych byl na tom líp...
Logan napsal(a):
Tak to mi moc jako fotografická paměť nepříjde. Ale kdysi dávno jsem něco četl o podobné funkci obdaření na schémata, jen kdybych si vzpoměl co. Ach jo, proč si toho musím pamatovat tolik. A takových blbostí! Někdy si říkám, že jako veverka bych byl na tom líp...
proc veverka proboha...
cigo?
Pavlus napsal(a):
proc veverka proboha...
cigo?
Já kouřím nonstop, jsem v Praze a tam kouřím u kompu. A proč veverka? To už vysvětloval Lister. Skákal bych po stromech, cpal se ořechy a neměl bych žádné starosti. Ale teď přemýšlím, že to bych si s tebou nemohl psát, takže na veverku kašlu. A běž na to cigáro, já počkám...
Logan napsal(a):
Já kouřím nonstop, jsem v Praze a tam kouřím u kompu. A proč veverka? To už vysvětloval Lister. Skákal bych po stromech, cpal se ořechy a neměl bych žádné starosti. Ale teď přemýšlím, že to bych si s tebou nemohl psát, takže na veverku kašlu. A běž na to cigáro, já počkám...
jo takhle... su trochu vymazana po vcerejsku... kdybys videl ten binec, chudaci sousedi... ozrali kamaradi zpivali takovou tu pisnicku od cernocha nebo od koho "laska pry je..." a nataceli se pritom na video :D magori... sem se malem poch*ala smichy :D
no, ja jsem taky celkem rada, ze nejses veverka... :D
Pavlus napsal(a):
jo takhle... su trochu vymazana po vcerejsku... kdybys videl ten binec, chudaci sousedi... ozrali kamaradi zpivali takovou tu pisnicku od cernocha nebo od koho "laska pry je..." a nataceli se pritom na video :D magori... sem se malem pochcala smichy :D
no, ja jsem taky celkem rada, ze nejses veverka... :D
Pozor na silnější výrazy, může tu číhat Nejvyšší. Tak to já mám taky vypatláno, nedostatek spánku a přemíra práce je špatná kombinace, každý slovo musím dvakrát přepsat, aby dávalo smysl. Ale to se zlepší, ve středu tě povzbudím v práci...
Logan napsal(a):
Pozor na silnější výrazy, může tu číhat Nejvyšší. Tak to já mám taky vypatláno, nedostatek spánku a přemíra práce je špatná kombinace, každý slovo musím dvakrát přepsat, aby dávalo smysl. Ale to se zlepší, ve středu tě povzbudím v práci...
diky :D
ajaj, tak musim jit s kamoskou na pivko delat vrbu, tak te asi na chvili opustim, tak jdi spat, at nejses mimo furt... za hodku dve jsem zpatky...
Pavlus napsal(a):
diky :D
ajaj, tak musim jit s kamoskou na pivko delat vrbu, tak te asi na chvili opustim, tak jdi spat, at nejses mimo furt... za hodku dve jsem zpatky...
No to je prohraný boj, to není dlouhá doba na to, abych tu na tebe nepočkal. V práci to nějak zvládnu...