Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
2. 2. 2008 / 21:36:29 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

ty ses magor :D ale budu rada, kdyz tu budes :D

Jsem Logan Raise, není nic, co bych nezvládl...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
2. 2. 2008 / 23:05:03 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Jsem Logan Raise, není nic, co bych nezvládl...

verim vam, pane prezidente :D

dement...
Logan
2. 2. 2008 / 23:09:39 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

verim vam, pane prezidente :D

Ani v hloubi duše jsem nedoufal, že by jsi mohla přijít tak brzo...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
2. 2. 2008 / 23:11:56 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ani v hloubi duše jsem nedoufal, že by jsi mohla přijít tak brzo...

taky jsem myslela, ze to bude na dyl... ale buh tomu tak chtel a jsem tu :D a jak prohlasila ma kamaradka pred chvili, po dvou pivech je to vsechno lepsi :D
cos delal, kdyz jsem tu nebyla? nebo tak vubec, co delas mezitim, co mi odepisujes...

dement...
Logan
2. 2. 2008 / 23:15:20 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

taky jsem myslela, ze to bude na dyl... ale buh tomu tak chtel a jsem tu :D a jak prohlasila ma kamaradka pred chvili, po dvou pivech je to vsechno lepsi :D
cos delal, kdyz jsem tu nebyla? nebo tak vubec, co delas mezitim, co mi odepisujes...

Co dělám, když tu nejsi? Vyju steskem po tobě... (prolézám fórum Kfilmu.netu a koukám na Simpsonovi. A vyju steskem po tobě)

Pavlus
2. 2. 2008 / 23:17:43 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Co dělám, když tu nejsi? Vyju steskem po tobě... (prolézám fórum Kfilmu.netu a koukám na Simpsonovi. A vyju steskem po tobě)

hihi, no to se teda mam :D nekomu se po me styska :D

dement...
Logan
2. 2. 2008 / 23:20:05 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

hihi, no to se teda mam :D nekomu se po me styska :D

No ale já se nemám. Víš jak je težké smát se a výt zároveň? Asi budu muset vyškrtnout ty Simpsonovi. A nebo budu muset zlepšit dvouhlasnou techniku...

Pavlus
2. 2. 2008 / 23:23:01 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No ale já se nemám. Víš jak je težké smát se a výt zároveň? Asi budu muset vyškrtnout ty Simpsonovi. A nebo budu muset zlepšit dvouhlasnou techniku...

proc? ja se treba na trpaslika vubec nemusim divat, protoze presne vim, co se tam deje... tak uz to jenom posloucham... a hraju u toho treba spider solitaire (to pri nedelnim vymazu a bez internetu) nebo tak neco podobnyho jinyho (s internetem)

dement...
Logan
2. 2. 2008 / 23:29:12 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

proc? ja se treba na trpaslika vubec nemusim divat, protoze presne vim, co se tam deje... tak uz to jenom posloucham... a hraju u toho treba spider solitaire (to pri nedelnim vymazu a bez internetu) nebo tak neco podobnyho jinyho (s internetem)

To jo, ale buď smutná a veselá zároveň. To jsou poněkud protichůdné emoce, a abych použil slovy Krytona, vypadám jak pes s karamelou v hubě. Ale na druhou stranu je dokázaný fakt, že ženy a Pavlusky zvládají více věcí najednou...

Pavlus
2. 2. 2008 / 23:31:24 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

To jo, ale buď smutná a veselá zároveň. To jsou poněkud protichůdné emoce, a abych použil slovy Krytona, vypadám jak pes s karamelou v hubě. Ale na druhou stranu je dokázaný fakt, že ženy a Pavlusky zvládají více věcí najednou...

ja konkretne tady v tomhle jsem stoprocentni chlap :D jsem schopna tak akorat si poustet nejaky songy na youtube :D otevrela jsem si vsechny dokumenty, co potrebuju k tomu, abych psala diplomku, ale strasne mi tu zavazi, tak je asi zase zavru...

dement...