Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
ty ses magor :D ale budu rada, kdyz tu budes :D
Jsem Logan Raise, není nic, co bych nezvládl...
Logan napsal(a):
Jsem Logan Raise, není nic, co bych nezvládl...
verim vam, pane prezidente :D
Pavlus napsal(a):
verim vam, pane prezidente :D
Ani v hloubi duše jsem nedoufal, že by jsi mohla přijít tak brzo...
Logan napsal(a):
Ani v hloubi duše jsem nedoufal, že by jsi mohla přijít tak brzo...
taky jsem myslela, ze to bude na dyl... ale buh tomu tak chtel a jsem tu :D a jak prohlasila ma kamaradka pred chvili, po dvou pivech je to vsechno lepsi :D
cos delal, kdyz jsem tu nebyla? nebo tak vubec, co delas mezitim, co mi odepisujes...
Pavlus napsal(a):
taky jsem myslela, ze to bude na dyl... ale buh tomu tak chtel a jsem tu :D a jak prohlasila ma kamaradka pred chvili, po dvou pivech je to vsechno lepsi :D
cos delal, kdyz jsem tu nebyla? nebo tak vubec, co delas mezitim, co mi odepisujes...
Co dělám, když tu nejsi? Vyju steskem po tobě... (prolézám fórum Kfilmu.netu a koukám na Simpsonovi. A vyju steskem po tobě)
Logan napsal(a):
Co dělám, když tu nejsi? Vyju steskem po tobě... (prolézám fórum Kfilmu.netu a koukám na Simpsonovi. A vyju steskem po tobě)
hihi, no to se teda mam :D nekomu se po me styska :D
Pavlus napsal(a):
hihi, no to se teda mam :D nekomu se po me styska :D
No ale já se nemám. Víš jak je težké smát se a výt zároveň? Asi budu muset vyškrtnout ty Simpsonovi. A nebo budu muset zlepšit dvouhlasnou techniku...
Logan napsal(a):
No ale já se nemám. Víš jak je težké smát se a výt zároveň? Asi budu muset vyškrtnout ty Simpsonovi. A nebo budu muset zlepšit dvouhlasnou techniku...
proc? ja se treba na trpaslika vubec nemusim divat, protoze presne vim, co se tam deje... tak uz to jenom posloucham... a hraju u toho treba spider solitaire (to pri nedelnim vymazu a bez internetu) nebo tak neco podobnyho jinyho (s internetem)
Pavlus napsal(a):
proc? ja se treba na trpaslika vubec nemusim divat, protoze presne vim, co se tam deje... tak uz to jenom posloucham... a hraju u toho treba spider solitaire (to pri nedelnim vymazu a bez internetu) nebo tak neco podobnyho jinyho (s internetem)
To jo, ale buď smutná a veselá zároveň. To jsou poněkud protichůdné emoce, a abych použil slovy Krytona, vypadám jak pes s karamelou v hubě. Ale na druhou stranu je dokázaný fakt, že ženy a Pavlusky zvládají více věcí najednou...
Logan napsal(a):
To jo, ale buď smutná a veselá zároveň. To jsou poněkud protichůdné emoce, a abych použil slovy Krytona, vypadám jak pes s karamelou v hubě. Ale na druhou stranu je dokázaný fakt, že ženy a Pavlusky zvládají více věcí najednou...
ja konkretne tady v tomhle jsem stoprocentni chlap :D jsem schopna tak akorat si poustet nejaky songy na youtube :D otevrela jsem si vsechny dokumenty, co potrebuju k tomu, abych psala diplomku, ale strasne mi tu zavazi, tak je asi zase zavru...