Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
3. 2. 2008 / 00:03:20 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

no jo, mas pravdu :D no kazdopadne, kdybych to nejak mela resit, tak to nepisu, ze?
v kolik jdes do prace?

Ještě mám hodinu a půl čas si s tebou psát...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
3. 2. 2008 / 00:05:30 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ještě mám hodinu a půl čas si s tebou psát...

ty nikdy nemuzes odpovedet primo, ze? :D
jojo, mas pravdu, to by byla nuda :D

dement...
Logan
3. 2. 2008 / 00:08:43 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

ty nikdy nemuzes odpovedet primo, ze? :D
jojo, mas pravdu, to by byla nuda :D

No, tak ti to řeknu takhle. Za hodinu a půl bych měl jít spát, protože mám zítra náročný den a pak chci být do půl deváté večer u kompu a čekat jestli se neobjevíš. Dvě hodiny spánku mi stačí...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
3. 2. 2008 / 00:13:40 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No, tak ti to řeknu takhle. Za hodinu a půl bych měl jít spát, protože mám zítra náročný den a pak chci být do půl deváté večer u kompu a čekat jestli se neobjevíš. Dvě hodiny spánku mi stačí...

dve hodiny... magor... hele, jestli zdechnes na nedostatek spanku, tak si me neprej... o me se nemusis bat, mela bych tu byt, pokud nenastanou nejake nenadale udalosti...
zapalim si v posteli, kaslu na to, stejne tu spolubydlici ted aspon dva tydny nebude...

dement...
Logan
3. 2. 2008 / 00:18:07 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

dve hodiny... magor... hele, jestli zdechnes na nedostatek spanku, tak si me neprej... o me se nemusis bat, mela bych tu byt, pokud nenastanou nejake nenadale udalosti...
zapalim si v posteli, kaslu na to, stejne tu spolubydlici ted aspon dva tydny nebude...

To je skoro to samé. Nemůžu umřít, protože v pekle není internet a já bych si s tebou nemohl psát. Bachy, ať ti neblafne postel, jestli uhoříš, tak si nepřej mě!

Pavlus
3. 2. 2008 / 00:22:42 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

To je skoro to samé. Nemůžu umřít, protože v pekle není internet a já bych si s tebou nemohl psát. Bachy, ať ti neblafne postel, jestli uhoříš, tak si nepřej mě!

budu si davat pozor...
pises vsemi deseti?

dement...
Logan
3. 2. 2008 / 00:24:43 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

budu si davat pozor...
pises vsemi deseti?

Nee, mám trvale poškozené oba dva malíčky, takže to nejde i kdybych chtěl sebevíc :-(

Pavlus
3. 2. 2008 / 00:28:00 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Nee, mám trvale poškozené oba dva malíčky, takže to nejde i kdybych chtěl sebevíc :-(

co se jim stalo?
ja jsem si jeden, kdyz jsem byla mala, privrela do dveri, teda privrela, no proste jsem si ho ufikla skoro, ale prisili mi ho a je plne funkcni... a poznavam podle nej, ktera je leva a prava strana, kdyz mam v zime rukavice, jsem v pr**li...

dement...
Editováno: 1x | Naposledy: 3. 2. 2008 / 00:28:18
Logan
3. 2. 2008 / 00:34:14 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

co se jim stalo?
ja jsem si jeden, kdyz jsem byla mala, privrela do dveri, teda privrela, no proste jsem si ho ufikla skoro, ale prisili mi ho a je plne funkcni... a poznavam podle nej, ktera je leva a prava strana, kdyz mam v zime rukavice, jsem v pr**li...

To víš že jo. Kdybych tě neznal, tak bych ti to i sežral. Ale protože tě už skoro znám, tak vím, že máš za ušima a jenom to děláš...

Pavlus
3. 2. 2008 / 00:34:53 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

To víš že jo. Kdybych tě neznal, tak bych ti to i sežral. Ale protože tě už skoro znám, tak vím, že máš za ušima a jenom to děláš...

co jenom delam?

dement...